Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Sparťan Pech: Touha uspět nechyběla, prostě nám nebylo přáno

Dvakrát v pátém finále play-off v Liberci vedli, ale nakonec odjíždějí do Prahy s nepořízenou. A také s vědomím, že další zaváhání znamená konec snů o mistrovském titulu. Hokejisté Sparty jsou v situaci, kdy musí. Nemají kam uhnout.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P10a50v45e31l 54Š29m17í74d 7134858909222

a to jsme Pechu rádi,zrovna když vidím Vás,je mně tak nějak....

+1/0
23.4.2016 9:30

L92u92k96á76š 51H79l91o69u93c95a28l 6442280621554

Sparta hrála slušný zápas, ale Liberec byl hokejovější, odhodlanější a celkově o něco málo lepší. což neznamená, že to v neděli nemůže být obráceně, ale dneska si Pech dělá alibi.

+5/0
23.4.2016 1:33

J69i11ř21í 39Z10á88h77o54r24a 5333525292509

ještě není konec. podle všeho to ale mělo zkončit tahle....

https://www.youtube.com/watch?v=PYVuiDgCNho

0/0
22.4.2016 22:20

L56i56b91o52r 32R79e22c91h83t32o19r36i19k 3864282145

co si to po sobě nejprve přečíst ???

To se musíte obránců, protože se to valí hlavně na ně

Zdroj: http://hokej.idnes.cz/hokej-sparta-pech-finale-2016-liberec-d5x-/hokej.aspx?c=A160422_210140_hokej_cig

0/0
22.4.2016 21:32

L32á11ď13a 91M73a46l72ý 5907556895335

A co tam chybí?

0/0
22.4.2016 21:43

S24l48a81v52o98m59í50r 22B46e13n74e21š 6472507620854

Ve středu ve fotbale i dnes v hokeji měla Sparta v posledních vteřinách výhodu penalty.

Ale dnes na rozdíl od středy to bylo zcela v pořádku a v souladu s pravidly.

+6/0
22.4.2016 21:20

M78i12l13o90š 11K59o50s90í31k 3481370766

Pro férovost bys moch dodat, že ve středu Spartě regulérní branku neuznali....

+4/−5
22.4.2016 21:25

P20e82t11r 95W41e56i96s53e11n78b20i75l67d73e80r 9115578888

To bych chtěl vědět jakou regulérní branku neuznali.Asi jsi byl na jiném stadionu.

+3/−5
22.4.2016 21:28

J65a50n 20S59o93u88k52u98p 2311641971902

Ten gól neplatil správně, musíš koukat, kdy to centroval myslím Krejčí zleva, ne až na tu teč hráče Dukly. Takže ofsajd správně

+4/−2
22.4.2016 22:16





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze