Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

D97u60š37a68n 26H29o52u87d29e45k 9507884184552

"Myslím si, že žádný úmysl v tom rozhodně nebyl." Tak myslím si? To si nelze myslet ale to snad musí vědět, ne?

+9/−1
doporučit
5.2.2017 21:47

A90n18t56o77n72í41n 24M55l71č58o44c89h 8272485125600

Asi nemá cenu řešit úmysl.

PRAVIDLO 213 – ZDRŽOVÁNÍ HRY / BRANKÁŘ

– POSUNUTÁ BRANKA

ii. Pokud brankář posune branku z její normální pozice v průběhu posledních

dvou minut základní hrací doby nebo kdykoli v prodloužení, bude

nařízeno trestné střílení ve prospěch soupeře.

+5/−1
doporučit
6.2.2017 1:06

L50u72k58á13š 93K74o46n59e82č17n27ý 1547981388888

Korupčník Růžička musí hodně toužit po play-off. Dneska šli sparťani ven i za špatnej pohled na soupeře, zatímco Chomutovu mimo jiné prošly i jasné fauly ve chvíli, kdy jeli sparťani sami na brankáře (v prvním případě byl hákován Vrána, ve druhém podražen Nedomlel). Bod má Chomutov jen díky rozhodčím.

+6/−3
doporučit
5.2.2017 21:59

P25a37v68e58l 55M59a74r75e49k 3659515879776

Dotaz novináře, zdali to byl úmysl, patří k těm hodně inteligentním dotazům profesionálního novináře :-/. Jinak mi Laco připadal, že byl napřed zklamaný, že se mu tu bránu nepodařilo vůbec posunout.

Kdyby tohle nebyl úmysl, tak by měl nechat hokeje, ten jeho poskok neměl žádnou návaznost na nějaký předchozí pohyb. Sorry jako Laco Rv

+3/−1
doporučit
5.2.2017 20:59

V33í35t 11K13o84v68á93ř77í40k 5141617251714

Odpověď, že nejdřív puk vykopl a pak spal, je všeříkající. Pokud spal, tak určitě nemohl úmyslně posunout branku. To se ve spánku dělá špatně. :) Na druhou stranu to vypovídá o obrovský mentální síle dát si po zákroku 20 sec prd koncem prodloužení šlofíka, jako by o nešlo. :))

+2/−1
doporučit
5.2.2017 21:01

D95a93n65i24e68l 56S43i69d28o61r 3586880567101

Laco spal:-)!

+1/0
doporučit
5.2.2017 20:32

A75l96e18š 46V51a85j67g36a57r 6162239689406

Opět rozhodčí darebáci.V Boleslavi vylučovali Vitky i za škaredé pohledy a teď ještě v Praze hrubá chyba rozhodčích.

+2/−8
doporučit
5.2.2017 20:57





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze