Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Na ledě tekla krev, rozhodčí ale gól uznal

19 2004
Hradec Králové - Byl druhý gól Hradce v utkání s Pískem regulérní? V 11. minutě ležel ve vlastní obranné třetině Peroutka s krvavým zraněním v obličeji, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře a Červenka podruhé rozvlnil síť za brankářem Písku. Pravidla pamatují i na tuto situaci, ale nejsou jednoznačná.

"Je-li hráč zraněn, hra pokračuje, dokud jeho družstvo nezíská kotouč," říká jeden odstavec.

"Je-li zřejmé, ze hráč utrpěl vážné zranění, rozhodčí okamžitě přeruší hru," píše se dále. "První dvě branky, které nás totálně demoralizovaly, rozhodčí Hradci daroval," čertil se po zápase trenér hostů Milan Mazanec.

Autoři:




Najdete na iDNES.cz



mobilní verze