Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vítejte v brněnské Winning Group Areně, kam dnes zavítají Kohouti z Olomouce. Půjde o souboj ve středu tabulky ale také malé derby o Moravu.

Hosté už jsou seřazení na modré čáře, domácí si ještě dávají na čas.

Fanoušci v Brně mohou být zvědaví nejen na výkon Davida Krejčího, ale také na muže v soupeřově brance. Jakub Sedláček má v dresu Olomouce úspěšnost zákroků přesahující 97 %

Utkání začalo.

Sestavy a rozestavení

KometaKometa

30 Tomek
Tomek
o hráči
93 Holland
Holland
o hráči
Ďaloga
o hráči
98 Roth
Kučeřík
o hráči
70 Bartejs
Bartejs
o hráči
24 Gulaši
Gulaši
o hráči
22 Mikyska
Mikyska
o hráči
88 Mueller
Mueller
o hráči
Krištof
o hráči
72 Kollár
Kollár
o hráči
16 Horký
Horký
o hráči
92 Holík
Holík
o hráči
Zaťovič
o hráči
98 Pavlík
Pavlík
o hráči
Šoustal
o hráči
Haščák
o hráči
81 Vincour
Vincour
o hráči
61 Rákos
Rákos
o hráči
21 Mallet
Mallet
o hráči

OlomoucOlomouc

Sedláček
o hráči
48 Černý
Černý
o hráči
Ondrušek
o hráči
Škůrek
o hráči
Švrček
o hráči
Dujsík
o hráči
Řezníček
o hráči
27 Rašner
Rašner
o hráči
71 Kucsera
Kucsera
o hráči
Krejčí
o hráči
9 Káňa
Káňa
o hráči
Navrátil
o hráči
12 Knotek
Knotek
o hráči
57 Olesz
Olesz
o hráči
22 Kunc
19 Nahodil
Nahodil
o hráči
61 Klimek
Klimek
o hráči
72 Bambula
Bambula
o hráči
81 Kolouch
Kolouch
o hráči
Strapáč
o hráči

Rozhodčí: Hejduk (CZE), Veselý (CZE) - Hynek (CZE), Ganger (CZE)
Počet diváků: 6 756

0:10

Olomouc vyhrála vhazování, útok ale bude zakládat Ďaloga.

0:28

Zakládal jej po levé straně, Peter Mueller byl ale příliš horlivý a tak se píská ofsajd.

0:50

Kometa drží puk, rozehrát se jí ale úspěšně nedaří. Hosté výborně brání střední pásmo.

1:35

Třetí formace hostí toho bránění měla už dost. Odchovanec Komety Michal Kunc se dokonce dostal k zakončení z mezikruží, i když z poctivé vzdálenosti a na připraveného Tomka.

2:26

Olomouc pokračuje v ofenzivní snažení, od modré nahazoval na tomka Škůrek, o malou chvíli později to mohl Škůrek zkoušet znovu, ani druhý pokus nebyl úspěšný, Tomek kryje a přerušuje hru.

2:53

David Krejčí teď na buly po pravici Tomka úspěšný, jenže rozhodčí nejsou spokojeni s jeho počínáním a vhazování se bude opakovat.

3:24

Kometa se po delším bránění dostala do útoku, konkrétně Holíkova formace. Pas Zaťoviče z pravé strany na Horkého mezi kruhy nebyl přesný a tak se zase bude pádit k Tomkovi.

4:49

Kunc zavezl puk do útočného pásma a ukazuje, že třetí formace Olomouce je dnes vcelku při chuti. I v úvodu utkání se této lajně dařilo proniknout do útočného pásma.

5:53

Olomouc využívá i sedmého obránce Alexe Rašnera, teď bojoval o puk v pravém rohu a následně i dostal nabito na pravou stranu modré čáry, odkud hráč z Jeseníku, se kterým jsem v žácích měl tu příležitost hrát, pálil. Puk byl ale tečovaný a končí v ochranné síti.

6:18

Po komerční přestávce už Horký se Zaťovičem hledají, kudy do útočného pásma.

6:51

Krejčí se proháčkoval středem až těsně před Tomka, odkud ještě posouval bekhendem Kucserovi. Ten ale nebyl na přihrávku připraven.

7:27

Po šanci Olomouce se ale do útoku dostal Radovan Pavlík, který už jel na Sedláčka sám po pasu Haščáka. Forhendová klička ale Sedláčka nepřekvapila.

7:36
Tresty

Vyloučen hráč Lukáš Nahodil (Olomouc), 2 min. za Podražení

7:45

Kometa je v přesilové hře a elitní útok už se rovná k zakončení. Krištofova střela ale byla zablokována.

8:05

Krištof teď na levém kruhu překvapivě místo střely přihrával Kollárovi čekajícího u pravé tyče. Sedláček už ale byl příliš blízko, aby puk pustil za sebe a dal šanci Kollárovi.

8:34

Střela Švrčka ze středního pásma Tomka pořádně vylekala. Místo do betonu jej trefila do kalhot a neodrazila se před něj, ale pod něj. Brankář Komety tak raději přerušuje.

9:20

První formace Brna byla vyloženě neúspěšná a pořádně nebyla v útočném pásmu. Uvidíme, co druhá.

9:53

Hosté už jsou v plném počtu, oslabení zvládli bez problémů a dokonce i se zakončeními.

10:26

Hanáci ukazují, že jim letos pořádně stouplo sebevědomí. Bambula s Černým teď zakládají další akci po pravé straně.

11:00

Holland ale sebral puk z olomouckých holí. Rozehrávka mířila na Pavlíka, který chtěl zkusit další únik za obranu, na puk ale nedosáhl a tak se píská zakázané uvolnění.

11:07

Krejčí vyhrál vhazování před Tomkem a střílel Švrček, rána ale nebyla úspěšná.

11:38
Góly

Andrej Kollár (Kometa) vstřelil branku (3. gól v sezóně), asistence Michal Krištof. Stav zápasu Kometa - Olomouc 1:0
A dle pravidla nedáš - dostaneš se do úniku po chybné rozehrávce Krejčího do útoku drala slovenská dvojice z prvního útoku. Krištof z levé strany ještě nestřílel a těsně před Sedláčkem dal puk Kollárovi, který měl snadné zakončení do prázdné klece.

12:26

Komerční přestávka přerušila nátlak rozjeté Kometě. Už ale zase jde do ofenzívy.

13:27

Po neurovnané pasáži z obou stran se k rychlé střele dostal Kucsera, který si sjel mezi kruhy a pálil zápěstím. Tomek ale viděl a střelu vyrazil.

13:55
Tresty

Vyloučen hráč Dalibor Řezníček (Olomouc), 2 min. za Nedovolené bránění

13:56

Kometa je znovu v přesilovce po faulu na Petera Muellera.

14:09

Roth pálil od modré čáry a Sedláček měl plné ruce práce, puk ale vypadnout ze sebe nenechal, Kollár by ho za to zřejmě potrestal.

14:35

Kometa si teď posouvala puk po celé třetině z jedné, nakonec puk doputoval k Rothovi na modrou, odkud obránce pálil. Sedláček však puk drží.

15:00

Olomouc se osvobozuje po chybě Muellera, kterému puk utekl z čepele po rozehrávce.

15:47
Góly

Martin Zaťovič (Kometa) vstřelil branku (4. gól v sezóně), asistence Marcel Haščák a Petr Holík. Stav zápasu Kometa - Olomouc 2:0
Další turnus přihrávek z první slaví úspěch. Z pravého rohu puk šel na levý kruh, odkud Haščák nestřílel, ale posunul jen na vzdálenou tyč, odkud brněnský kapitán jen zasunul puk do opuštěné klece.

16:36

Kometa je viditelně v laufu, první formace už zase proniká do pásma Jakuba Řezníčka.

17:15

Konečně se hosté zase dostávají na puk, Nahodil ale zůstal s pukem v útočné třetině v bíločerveném sám, ostatní šli střídat.

18:00

Kolouch s Bambulou a Strapáčem teď vypíchli puk obránci na své modré a jeli ve třech na dva. Kolouch puk vezl k pravému mantinelu a pak jej i předložil napříč slotem najíždějícímu Bambulovi. Ten ale na přihrávku nedosáhl.

18:52

Hra už je ale úplně na druhé straně, vhazuje se před Sedláčkem po zblokované střele Muellera.

19:19

David Krejčí si teď udržel puk u levého hrazení a servíroval puk před Tomka. Tam na přihrávku čekal Kucsera, puk mu ale projel mezi nohama.

Skončila první třetina.

20:00

Kouzlo Jakuba Sedláčka je fuč, Kollár a pak Zaťovič v tom ale prsty tolik nemají, zásluhy se dají připsat zejména skvělým asistencím Krištofa a Haščáka. Na střely vede také Brno v poměru 10:7.

Začala druhá třetina.

20:01

Rozhodčí se omlouvá, kotouč hodil špatně a vhazování se opakuje.

20:19

Olomouc se hned žene do útoku. Vhazuje se po levé ruce Tomka.

20:38

Krejčí sice vyhrál vhazování, k puku se ale dostala Kometa a hned šla do útoku. Kollár pálil z levého kruhu na vzdálenější tyč, Sedláček lapačkou zasahuje.

21:05

Škůrek se Švrčkem se teď kostrbatě dostávali z vlastního pásma, nakonec se jim to ale daří a zakládají útok.

22:00

Klimek s Kuncem zkoušeli pozornost Tomka nejprve od modré čáry a pak také z levého kruhu. Neúspěšně.

22:27

Černý nahazuje kotouč po mantinelu do pásma.

22:57

Strapáč vyslal pořádnou pumelici z pravého kruhu, Tomek byl ale pozičně perfektní.

24:07

Olomouc teď tlačí Kometu do hlubové defenzivy, puky ale lítají po prknech a ne po ledě.

24:24

Rašnerovi ale propadl puk a tak Olomouc musela vyklidit pásmo, následná dlouhá rozehrávka na Olesze byla dlouhá a tak se píská zakázané uvolnění.

25:00

Brňané se teď také vlastní nepřesností vyhnali z pásma.

25:50

Kometa teď využila parádní podpory obránců ve směru do útoku a po ose Bartejs Gulaši hledali cestu k Sedláčkově brance, pas na Šoustala byl ale nepřesný a tak k přímému ohrožení nedošlo.

26:32

Po komerčné přestávce už se zase hraje. Vhazování před Tomkem vyhrává Kunc, Nahodil ale o kotouč přichází a tak půjde dopředu první řada Brna.

27:18

Brno je teď ale také neschopné založit pořádně útok a Kohouti výborně forčekují.

28:03

Holíkův útok teď pronikl do útočného pásma, Horký ale o puk přišel a na druhou streanu mířili Strapáč po pravé straně a Bambula po levé, Strapáč přihrávat kolegovi nemohl, pálil sám po ledě a Tomka nevylekal.

28:24

Na buly se potkávají dva muži ze Šternberku, Krejčího porazil mladší Šoustal, puk se ale dostal naopak k oránci Olomouce Rašnerovi, který hned pálil od modré čáry. Tomek ale drží.

28:43

Opět Krejčí na buly a opět problémy s provedením vhazování, tentokrát za to ale mohou neukázněná křídla, nikoliv přímí aktéři buly.

28:57

Káňa dobře forčekoval a následně se dostal i do zakončení ze slotu. Před Tomkem byl sice sám, brankář měl ale čas se připravit.

29:30

Švrček dostal puk na modrou čáru a z levé strany výborně hledal Olesze mezi kruhy. Ten mohl střílet lépe, jeho pokus neměl ani razanci, ani přílišnou přesnost a byl tak snadnou kořistí pro Tomka.

30:57
Góly

Radek Kučeřík (Kometa) vstřelil branku (2. gól v sezóně), asistence Michal Krištof a Andrej Kollár. Stav zápasu Kometa - Olomouc 3:0
Po utahané pasáží je hala opět na nohou. Krištof vyvezl puk zpoza Sedláčkovy klece, na zádech vyvezl dva soupeře a naservíroval puk na levou stranu modré čáry Kučeříkovi. Ten napřáhl a hroznou bombou vymetl růžek Sedláčkovy klece.

31:40
Důležité

A Kometa je při chuti. První formace se zas realizuje v útočné třetině. Kollár dostal přihrávku zpoza branky do slotu a pálil bekhendem na lapačku Sedláčka. Ten byl tentokrát úspěšný.

32:25

Káňa servíroval bekhendem z pravého rohu přesně na hůl Kucsery mezi kruhy. Jeho střela byla pohotová, ale Tomek se přesunul rychle a správně.

34:25

V útoku už je zase Kometa, Mallet s Haščákem motají druhou formaci Olomouce.

34:53

Jednoduchá akce Ďalogy. Místo dlouhých rozehrávek a čekání na útočníky prostě zavezl kotouč do pásma a dva metry za modrou čarou pálil. Sedláček raději přeruší, o což brněnskému obránci pravděpodobně šlo.

35:35

Druhá formace Komety vypadá o poznání lépe, než v minulých týdnech. Poslední dva zápasy jim vychází, i když teď Zaťovič po přihrávce Horkého ze středu hřiště branku netrefil.

35:47

Podobně jako před chvílí Ďaloga to vzal na sebe nyní Petr Kolouch. Také sjel na střed a pálil hned na Tomka. Olomoucký útočník ale taktéž neuspěl a jen získal pásmo a vhazování.

36:33

Krištof je konečně zpět na ledové ploše. Několik střídání chyběl po srážce u mantinelu s Černým.

37:18
Góly

Jan Káňa (Olomouc) vstřelil branku (4. gól v sezóně), asistence Alex Rašner. Stav zápasu Kometa - Olomouc 3:1
Kometě se npodařilo u pravého mantinelu vyhodit puk z pásma, Rašner zachytil vyhození a žabkou vyzval Káňu k zakončení. Ten pomalu objel na břiše ležícího Tomka Tomka a puk zasunul za jeho pravý beton.

37:40
Tresty

Vyloučen hráč Tomáš Šoustal (Kometa), 2 min. za Hákování
A Mora si po gólu ještě zahraje po faulu Šoustala přesilovou hru.

37:58

Ondrušek dvakrát pálil od modré, trefil ale Mikysku do ruky a ten i s bolavou rukou vyhazuje.

38:25

Káňa teď rozvlnil síťku Tomkovy branky, pro Olomouc bohužel jen z boku, když o centimetry netrefil prostor vedle tyčky.

38:56

Olomouc teď mačká Kometu, Černého střela ale byla zblokovaná a puk už je venku z útočného pásma.

39:50

Šoustalův faul zůstane bez trestu.

Skončila druhá třetina.

40:00

Dlouho to vypadalo, že prožijeme nezajímavou a ubojovanou druhou třetinu, nakonec jsme se ale dočkali hned dvou branek, po jedné na každé straně. Olomouc ještě nelze odepisovat, Káňova branka jim dává ještě naději.

Začala třetí třetina.

40:03

Krištof na prvním vhazování opět chybí, na buly ho tak zastupuje Kollár a v prvním útoku je s nimi Mallet.

40:36

David Krejčí bere zápas na sebe, proháčkoval se středem útočného pásma a nakonec i zakončil, i když to tak zřejmě nemyslel a jen si chtěl nadhodit puk přes hokejky obránců. Tomek puk ze vzduchu sebral.

41:18

Rozhodčí jsou dnes na buly velice přísní. Teď se opakuje vhazování kvůli Rákosovi, který si ještě vše vyříkává s čárovým.

41:36

Olomouc dobře ví, že musí tlačit hlava nehlava. Nyní v tom pokračuje i čtvrtá řada vedená Kolouchem.

42:12

Kometa se na vteřinku dostala z pásma, Kohouti jsou už ale zase v tlaku. Tomek si pak musel připsat zákrok proti střele z levého kruhu od Černého. Na tento pokus ale viděl.

43:14

Mueller teď nabral rychlost ve středním pásmu a s pukem s to štrádoval středem přímo na Sedláčka. Ten ale zůstal v klidu a nejlepšího střelce loňské základní části vychytal.

44:10

Do útoku se hrnuli Olomoučtí, Rašner ale chyboval a tak se do okamžitého protiútoku položili domácí, zakončoval Rákos z levého kruhu, jeho střela po ledu ale projela kolem Sedláčka.

45:10

Rhett Holland teď sestřelil Bambulu hodně tvrdě a Káňa hned šel mstít mladého spoluhráče. Rozhodčí zřejmě souboj neviděli, protože takový zákrok by potrestán být měl, loket Kanaďana byl vysunutý vysoko.

45:25

Knotek forčekoval za brankou Brna, jeho práce ale přijde vniveč, zadovku do předbrankového prostoru sbírá Roth.

46:15

Dujsík rozehrával zpoza Sedláčkovy klece, pas do středního pásma ale mířil na hokejku Martina Zaťoviče. Kapitán domácích nic nevymýšlel, vybruslil za modrou čáru a pálil. Sedláčka ale trefil jen do kohouta na hrudi. Následuje komerční přestávka.

46:27

Olomouc se snaží rychle napadat, dobře tuší, že jí čas plyne o dost rychleji než domácím, Kometa je zatím ale disciplinovaná a nenabízí prostor ani chyby.

47:23

Pavlík dnes už asi potřetí vyjel za obránce soupeře a šel do zakončení, tentokrát úspěšně a už to vypadalo, že hodně ohrozí Sedláčka, Tomáš Černý mu do zakončení ale čistě stačil zasáhnout.

0:0
48:10

Petr Holík (Kometa) nájezd neproměnil.

Holík zopakoval kousek Pavlíka a byl faulován v zakončení. Samostatné střílení ale neproměnil, Sedláček mu vyjel a centr už neměl prostor, jak jej překonat.

48:48

Do šance se teď prodral Horký po vyšívané od Malleta. Střela z pravého kruhu ale nemířila přesně.

49:37

Dujsík zavezl puk do útočného pásma, jenže o něj záhy přišel. Bartejs chtěl rychle rozehrávat, jeho dlouhý pas ale nemohl najít vůbec nikoho a tak puk jen smutně klouže do zakázaného uvolnění.

49:44
Důležité

Krejčí vyhrál buly na Černého, ten ale přihrávkou po modré namazal Horkému, který ujel do samostatného úniku. Zakončoval nad pravé rameno Sedláčka, ale marně.

50:05

Ondrušek se teď holí zaklesnul do pronikajícího Zaťoviče, na něhož mířila přihrávka za obranu. Kohout i Komeťák pak v sobě zaklesnutí najeli do branky za Sedláčkem a tak na led musí ledař s vrtačkou, branka je mimo svoji pozici.

50:40

Kometa si teď rozehrávala bezstarostně ve střením pásmu, až Klimkovy nervy došly a poslal na hrazení Kollára. Tvrdý, ale čistý hit.

51:23

Dujsík teď srazil ve středním pásmu Malleta také pěkně ostře. Olomouc zřejmě chce domácí rozhodit z jejich zatím bohorovného, ale ospravedlněného uspokojení dvoubrankovým vedením.

52:04

Hra je přerušena poslední komerční přestávkou.

52:18

Olomouc hodně rychle najela po levém mantinelu do pásma, Krejčí poslal puk naslepo za sebe obráncům. Škůrek pálil tvrdě, Tomek ale byl připravený.

52:54

SLušná návštěva je dnes přítomná na moravské derby. 6756 diváků zavítalo do Winning group areny.

53:26

Kometa se teď už podruhé osvobozuje zakázaným uvolněním. Speciální útok Strapáč, Kolouch, Nahodil tak bude tlouci do unavené Holíkovy formace.

53:30

Holík ale vyhrál buly a tak Kometa může vystřídat.

53:58

Olomouci se nedaří trvale obsadit pásmo a vytvořit souvislý tlak, První formace domácích se tak dvakrát vcelku snadno osvobozuje jednoduchými vyhozeními.

54:31

Černý teď dostal puk na střed modré čáry a hned pálil. Tomek zasahuje dobrou poziční hrou.

55:00
Důležité

Kometa zase vyhodila a hosté rozehrávali zbrkle a šíleně. Ondrušek namazal Rákosovi přímo před vlastní branku. Sedláček už se jen stačil roztáhnout, co to šlo, na Rákose to nakonec stačilo.

56:04

Klimek teď šikovně zavezl puk po levém mantinelu a nahazoval před Tomka Kuncovi, brankář ale svou vytrčenou holí nedovolil, aby přihrávka prošla.

56:50

Vhazovat se bude v pravém kruhu útočné třetiny Olomouce. Té už začíná hodně téct do bot.

57:01

Tomek si připisuje další zákrok po střele Koloucha od levého mantinelu z velkého úhlu.

57:01

Hala skáče při chorálu Povstaň, jsi-li Komeťák, Olomouc si bere oddechový čas. Sedláček zůstával v brankovišti, ale nakonec míří na střídačku!

57:04

Rákos uspěl na buly a Gulaši si nechtěl komplikovat práci. Poslal puk golfákem po mantinelech až na zakázané uvolnění.

57:17

Káňa zakončoval z pravého kruhu a v brankovišti Tomka se teď naráz ocitlo asi pět těl v různých dresech bránících, či dorážejících. Puk ale v Tomkovi zůstal.

57:32

Po vhazování se Kometa osvobozuje a k puku se přes Ondruška nebezpečně dral Zaťovič. Kapitán Brna Ondruška předjel, jenže kapitán kohoutů jej okamžitě přišpendlil na mantinel. Puk nakonec sebrali obránci Olomouce, z rozehrávky ale nic nebude, píská se ofsajd.

58:02

Sedláček opět pouští do hry Davida Krejčího a Olomouc je bez brankáře.

58:11

Rozhodčí se teď upískli, Švrček napálil sice puk před červenou, ale Tomek se jej dotkl a tak zakázané uvolnění je nesmyslem. Rozhodčí se omlouvá, vhazování na středovém kruhu je ale pro Olomouc stejně mizernou omluvou.

58:44
Góly

Luboš Horký (Kometa) vstřelil branku (6. gól v sezóně), asistence Petr Holík a Peter Mueller. Stav zápasu Kometa - Olomouc 4:1
Olomouc rozehrávala po levém mantinelu, Holík ale Ondruškovu přihrávku vystihl a mohl sám střílet na prázdnou klec. Ukázal ale svoji náturu a puk dal ještě Horkému, který už za modrou čarou jen trefil prázdnou klec.

59:10

Zápas je rozhodnutý, i když se Olomouc ještě sympaticky snaží jít do útoku.

59:40

Puk je ve středním pásmu, tady se jen čeká na hvizd.

Skončila třetí třetina.

60:00

Díky za sledování, Brno dnes nedalo Olomouci příliš šanci a na body se tak dotahuje na svého dnešního soupeře. Přeji příjemný večer.

Počet diváků: 6 756

Konec utkání.

Vzájemné zápasy

23. února 2024 18:00Olomouc-Kometa 3:4N
12. ledna 2024 18:00Kometa-Olomouc 4:3
26. listopadu 2023 17:00Olomouc-Kometa 3:1
8. října 2023 17:00Kometa-Olomouc 3:2P
26. února 2023 17:00Kometa-Olomouc 3:0
11. ledna 2023 18:00Olomouc-Kometa 1:4
29. listopadu 2022 18:00Kometa-Olomouc 1:0N
16. října 2022 17:00Olomouc-Kometa 2:3
8. března 2022 17:20Olomouc-Kometa 2:0
2. března 2022 18:00Kometa-Olomouc 2:3
5. prosince 2021 17:00Olomouc-Kometa 0:2
17. října 2021 17:00Kometa-Olomouc 4:1
2. března 2021 18:00Kometa-Olomouc 2:3P
19. ledna 2021 18:00Olomouc-Kometa 2:1P
15. prosince 2020 18:00Olomouc-Kometa 1:4
4. prosince 2020 18:00Kometa-Olomouc 5:1
23. února 2020 17:00Kometa-Olomouc 2:4
10. ledna 2020 18:00Olomouc-Kometa 1:2
26. listopadu 2019 18:00Kometa-Olomouc 4:3
12. října 2019 15:00Olomouc-Kometa 1:3
8. ledna 2019 18:00Kometa-Olomouc 4:3N
26. prosince 2018 18:00Olomouc-Kometa 4:5P
28. listopadu 2018 18:00Kometa-Olomouc 2:3
22. září 2018 17:00Olomouc-Kometa 1:2N
2. března 2018 17:20Olomouc-Kometa 7:2
7. ledna 2018 15:00Kometa-Olomouc 1:0
24. listopadu 2017 18:00Olomouc-Kometa 3:2P
13. října 2017 18:00Kometa-Olomouc 5:0
3. března 2017 18:20Olomouc-Kometa 3:2N
15. ledna 2017 17:20Kometa-Olomouc 1:3
2. prosince 2016 18:00Olomouc-Kometa 5:2
16. října 2016 17:00Kometa-Olomouc 5:3
7. února 2016 18:00Olomouc-Kometa 5:2
28. prosince 2015 18:00Kometa-Olomouc 4:3P
13. listopadu 2015 17:20Olomouc-Kometa 1:4
25. září 2015 18:00Kometa-Olomouc 2:3N
30. ledna 2015 18:00Olomouc-Kometa 3:6
14. prosince 2014 17:00Kometa-Olomouc 3:1
31. října 2014 18:00Olomouc-Kometa 2:4
19. září 2014 18:00Kometa-Olomouc 4:2