Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pardubice se chystají na souboj dvou tradičně ofenzivně laděných týmů. V utkání s Třincem vždy padalo hodně branek.

To ovšem pro to dnešní nemusí platit. Kouč Jandač ordinuje Pardubicím defenzivní styl a tak se Východočeši v této sezoně mohou pochlubit pro ně nezvyklým nejmenším počtem inkasovaných branek.

Na kontě nastřílených gólů jsou však Pardubice nezvykle nejhorším týmem celé extraligy. Byť mají na ostatní ještě dva zápasy k dobru, je produktivita velkým problémem. Obhájce titulu nedává góly ani doma, kde vyhrál před více než měsícem. Od té doby má na kontě pět domácích porážek.

Nástup obou týmů na led sledují na pardubické poměry lehce prořídlé tribuny. Diváci však stále přicházejí, současná návštěva se dá odhadnout na šest tisíc fanoušků.

Sestavy a rozestavení

PardubicePardubice

31 Svoboda
Svoboda
o hráči
Nakládal
o hráči
12 Kaberle
Kaberle
o hráči
24 Píša
Píša
o hráči
14 Kočí
Kočí
o hráči
30 Jillson
Jillson
o hráči
24 Mezei
Mezei
o hráči
Jan Kolář
o hráči
Jan Kolář
o hráči
42 Koukal
Koukal
o hráči
23 Starý
Starý
o hráči
81 Bartek
Bartek
o hráči
79 Zohorna
Zohorna
o hráči
19 Pivko
Pivko
o hráči
Pineault
o hráči
14 Špirko
Špirko
o hráči
96 Somík
Somík
o hráči
69 Radil
Radil
o hráči
61 Rákos
Rákos
o hráči
Buchtele
o hráči

TřinecTřinec

Hamerlík
o hráči
35 Vojtek
Vojtek
o hráči
8 Lojek
Lojek
o hráči
Hořava P.
o hráči
Krajíček
o hráči
30 Hrabal
Hrabal
o hráči
7 Zíb
Vágner
o hráči
93 Polák
Polák
o hráči
76 Bonk
17 Varaďa
Varaďa
o hráči
17 Kohn
McGregor
o hráči
Růžička
o hráči
Květoň
o hráči
11 Peterek
Peterek
o hráči
Adamský
o hráči
Polanský
o hráči
32 Orsava
Orsava
o hráči
Ostřížek
o hráči
88 Hrňa
Hrňa
o hráči

Rozhodčí: Minář (CZE), Šír (CZE) - Gebauer (CZE), Lederer (CZE)

Utkání začalo.

0:35

Zápas začal zostra, oba brankáři mají napilno. Svoboda nejdřív řešil střelu Poláka z otočky, Hamerlík pak v brejku domácích vyrazil střelu Strarého.

1:12

Třinečtí jeli po ztrátě puku domácích ve středním pásmu tři na jednoho, ale Kohn nevyřešil sitauci dobře. Lehkým nahozením jen otestoval pozornost Svobody, který dnes dostal přednost před prvním gólmanem Růžičkou.

2:27

Pardubice mají potíže se sladněním pohybu při založení útoku. Rozehrávající Jilsson se tak dostal do tísně a nahodil puk po mantinelu až na zakázané uvolnění.

3:09

Bonk prosšel přes dva hráče do rohu a nabil na modrou Polákovi. S jeho nepříliš prudkou střelou si Svoboda poradil.

3:52

První útok Pardubic se dral do protiútoku. Koukal od modré poslal střílený pas před branku, tam ho ale nikdo netečoval a puk skončil v rohu.

4:21
Góly

David Květoň (Třinec) vstřelil branku (2. gól v sezóně), asistence Jan Peterek a Martin Vágner. Stav zápasu Pardubice - Třinec 0:1
Už první akce Peterka s Květoněm si říkala o gól, Květoň ale těsně na puk nedosáhl. Pak se však hosté usadili v pásmu, nahodili puk před Svobodu, ten jen vyrazil. Peterek přiťukl puk Květoňovi, jenž ho poslal do prázdné branky.

5:27

Třinečtí hrají s lehkostí, která zatím domácím na hokejkách chybí. Pardubice se tlačí dopředu, ale jejich akce jsou křečovité.

6:18
Góly

Jan Kolář (Pardubice) vstřelil branku (2. gól v sezóně), asistence Petr Koukal a Jan Starý. Stav zápasu Pardubice - Třinec 1:1
Koukalova řada se natlačila před branku, kde vytvořila velký tlak. Dvě střely se zablokovali třinečtí beci, ale pak se Koukal dobře zorientoval a přihrál na pravý kruh Kolářovi, jenž prostřelil rozhozeného Hamerlíka.

7:07

Pardubičtí po gólu ožili, nepustí Třinec z pásma. Po téměř minutovém náporu se puk dostal na modrou ke Kočímu, který málem prostřelil cloněného Hamerlíka.

7:16

Po delší době zasahoval Svoboda, třetí Polákovu střelu v zápase chytil v pohodě do lapačky.

7:38

Pineault ujížděl obránci po pravém křídle, ale jeho střela od mantinelu letěla z příliš ostrého úhlu. Hamerlík puk vyrazil a k dorážce se domácí nedostali.

8:56

Třinec byl pod tlakem, ale bleskově se z něj vymanil a po křížném pasu jel jeden na jednoho Květoň. Zatáhl puk mezi kruhy a vypálil, Svoboda vyrazil a poradil si i s dorážkou, při níž už měl útočník puk na dlouhou hůl.

10:30
Důležité

Pardubice měly velký tlak, Nakládalova střela od modré se odrazila od boční konstrukce. Třinec pak raději vyhodil puk na zakázané uvolnění.

11:57

Špirko se dopustil velké chyby, když namazal ve středním pásmu křížnou nahrávkou Kohnovi, jenž najížděl o odkryté obrany. Jeho střelu však vyřešil Svoboda.

12:39

Domácí se hodně zlobí. Vytvořili tlak před Hamerlíkem, ten byl rozhozený. Ve chvíli, kdy puk vypadl z chumlu těl vedle branky, však sudí hru přerušili, protože ho ztratili z dohledu.

13:02
Góly

Petr Koukal (Pardubice) vstřelil branku (3. gól v sezóně), asistence Jan Starý. Stav zápasu Pardubice - Třinec 2:1
Po bleskové akci Pardubice vedou. Koukal dostal puk na modrou od Starého, najížděl zleva na branku a rychlým švihem prostřelil Hamerlíka mezi betony.

14:00

Somík si přehazoval puk na bekhend, přitom přepadl přes hokejku jednoho z hostů. Sudí však zapískali jen ofsajd, publikum se zlobí.

14:45

Pardubice hrají opět ofenzivní hru, která se divákům líbí. Výborným napadáním vyforčekoval Somík puk a domácí pak měli dlouhý tlak. Klíčovou přihrávku však zablokovali třinečtí útočníci.

16:02

Po rychlé sérii přihrávek najížděl do pásma s pukem Starý, jeho střelu přes obránce však Hamerlík bez potíží vyrazil.

16:20

Další povedená kombinace Pardubic končí střelou Kočího ze slibné pozice nad branku.

16:48

Po delší době zahrozil Třinec. Polák se za brankou zbavil obránce a přihrával křížně přes brankoviště. Květoň však na puk nedosáhl.

17:11
Góly

Radovan Somík (Pardubice) vstřelil branku (4. gól v sezóně), asistence Jakub Nakládal a Rastislav Špirko. Stav zápasu Pardubice - Třinec 3:1
Pardubicím se vyplatilo velmi dobré napadání. Puk se dostal k Nakládalovi, jenž ho posunul lépe postavenému Somíkovi. Ten bombou od modré bez přípravy prostřelil přesouvajícího se Hamerlíka.

17:49

Zíb prošel přes dvě pásma a otestoval lapačku Svobody.

18:11

Na druhé straně se dostal do dobré střelecké pozice Bartek, z pravého kruhu však trefil jen Hamerlíka, jenž se bleskově přesunul k levé tyčce.

18:53
Tresty

Vyloučen hráč Tomáš Zohorna (Pardubice), 2 min. za Nedovolené bránění
Zohronovi u vlastní branky vyletěla hůl příliš vysoko, navíc soupeře složil na led. Třinec má šanci snížit v přesilovce.

19:30

Mezei čistým hitem sestřelil na modré McGregora, Třinec se k zámku v pásmu nedostal.

Skončila první třetina.

20:00

Nakonec velmi slušně zaplněná hala hostí velmi dobrý zápas, plný pohledných akcí a kombinačního hokeje s velkým nasazením.

20:00

Svoboda zasahoval patnáctkrát, Hamerlík dvanáctkrát. Často ovšem čelil velmi nebezezpečnému tlaku několika hráčů do branky. Díky tomu Pardubice dělají v útoku hostům velké problémy.

Začala druhá třetina.

20:53

Ve zbytku přesilovky se Třinec k ničemu nedostal, Pardubice jsou kompletní. V brance hostů se vystřídali brankáři, od druhé třetiny chytá místo Hamerlíka Vojtek.

21:22
Tresty

Vyloučen hráč Josef Hrabal (Třinec), 2 min. za Nedovolené bránění
První přesilovku si zahrají Pardubice.

23:22

I Třinec se ubránil. Vojtek čelil třem střelám, žádná však nebyla nebezpečná.

24:14
Tresty

Vyloučen hráč Branislav Mezei (Pardubice), 2 min. za Pád pod nohy
Sudí dost přísně vyloučili Mezeie, přes kterého přepadl pronikající obránce Zíb.

26:14

Pardubice se ubránily. Dvě třinecké střely letěly nad branku, ve druhé minutě přesilovky stačilo domácím zachytávat nepřesné přihrávky soupeře a vyhazovat puky.

26:46

Varaďa srazil na modré Nakládala, ten kolem něj krouží a postrkuje ho. Třinecký útočník je však v klidu.

28:07

Dobře bruslící hosté se nerušeně projížděli pardubickým pásmem. Do slibné střelecké pozice se ale nedostali.

28:07

Dobře bruslící hosté se nerušeně projížděli pardubickým pásmem. Do slibné střelecké pozice se ale nedosstali.

28:07
Důležité

Domácímu trenéru Jandačovi se nelíbil způsob pardubického bránění a trochu nečekaně v polovině utkání vyčerpal oddechový čas.

29:48
Góly

Jan Buchtele (Pardubice) vstřelil branku (3. gól v sezóně), asistence Branislav Mezei a Daniel Rákos. Stav zápasu Pardubice - Třinec 4:1
Třinec se tlačil dopředu, ale nabídl tím Pardubicím šanci najet do oteřené obrany. Přečíslení tří hráčů proti jednomu vyřešil Buchtele ráznou střelou z pravého kruhu, která skončila za Vojtkovými zády.

30:42

Další kontr Pardubic vypadal slibně, ale Kolář situaci nevyřešil dobře a s jeho slabou střelou neměl Vojtek problémy.

30:46
Tresty

Vyloučen hráč Radek Bonk (Třinec), 2 min. za Krosček
Nabuzené Pardubice si zahrají přesilovku.

32:35
Tresty

Vyloučen hráč Martin Lojek (Třinec), 2 min. za Naražení zezadu
Pardubice nesehráýly přesilovku zle, ale Bartek k odraženému puku nedosáhl a Kaberle v dobré pozici poslal svou střelu nad. Lojek navíc nešetrně sestřelil v rohu Koukala a Pardubice tak hrají krátkou přesilovku 5 na 3.

32:46

Bonk je na ledě. Sudí se upískli, když Varaďa spadl na puk mezi kruhy, ale ten mu vypadl a domácí mohli mít slibnou šanci.

34:11

Domácí hrají ve velké pohodě, dovolují si kličky, ale v přesilovce málo střílejí. Mezei pálil v dobré pozici vedle, jeden z hostů ztratil hůl, ale Zíb vyhodil puk s tečí pardubického útočníka do horní sítě.

34:35

Třinec je v plném počtu a po sérii přesilovek může zkonsolidovat své řady v komerční pauze.

35:21
Góly

Tomáš Zohorna (Pardubice) vstřelil branku (4. gól v sezóně), asistence Radovan Somík. Stav zápasu Pardubice - Třinec 5:1
Třinec ztratil puk ve středním pásmu a Pardubičtí šli do přečíslení ve dvou proti jednomu. Somík ideálně nabil Zohornovi, jenž napálil puk k levé tyči přesouvajícího se Vojtka.

36:20

Domácí diváci jsou z dnešního hokeje nadšení, hraje se nahoru dolů. Pineaultovu střelu Vojtek vyrazil, Pardubičtí se málem dostali k dorážce. V protiútoku pak šli hosté dva na jednoho, Adamský volil střelu, ale Svoboda byl připravený.

37:02
Tresty

Vyloučen hráč František Kaberle (Pardubice), 2 min. za Krosček
Svoboda skvěle zlikvidoval nebezpečnou střelu Polanského. Při snaze zamezit dorážce však fauloval Kaberle.

37:14
Tresty

Vyloučen hráč Martin Růžička (Třinec), 2 min. za Podražení
Růžička přehnal důraz při napadání, takže Třinecká přesilovka rychle skončila.

38:06

Mezei nestáhla Kohna a lehkým krosčekem ho postrčil k zemi, sudí však nevylučují. Třinecký forvard se zlobí.

38:22

Se slabou Bartekovou střelou při dalším protiútoku si Vojtek v pohodě poradil, holí puk odrazil až mezi diváky.

39:02

Pardubice jsou v pěti.

39:14

Skončila pardubická pidipřesilovka, i Třinec je kompletní.

39:51

Na závěr třetiny sehrál Třinec pěknou akci. Polanského bombu vykopl Svoboda levou bruslí.

Skončila druhá třetina.

40:00

Druhou třetinu zcela ovládli Východočeši. Dvěma góly z brejků definitivně zlomili domácí střelckou mizerii, hrají v pohodě a je vidět, že z nich spadla i psychická deka. S lehkostí kombinují a dovolují si i stahovačky v soubojích jeden na jednoho.

40:00

Třinec se symapticky snaží útočit, ale komplikuje si situaci chybami ve středním pásmu. Vojtek musel zasahovat třináctkrát, naproti tomu jeho spoluhráči počastovali Svobodu jen sedmi ranami.

Začala třetí třetina.

40:29

Kolář nahrával od zadního mantinelu před branku, na puk však nikdo z jeho spoluháčů nedosáhl.

41:33
Góly

Martin Bartek (Pardubice) vstřelil branku (4. gól v sezóně), asistence Libor Pivko a Tomáš Zohorna. Stav zápasu Pardubice - Třinec 6:1
Vypadá to, že Třinec si odveze z Pardubic pořádnou nadílku. Od Zohorny přiklepnutý puk se dostal k Pivkovi, jenž od levého mantinelu našel na pravém kruhu zcela volného Barteka. Ten v pohodě prostřelil Vojtka, který už má na kontě stejně gólů jako jeho kolega na střídačce.

42:53

Nadšené obecenstvo začalo volat po desítce, vyslyšet se ho snažil Rákos. Jeho tvrdá střela ale trefila Vojtka do košíku u helmy.

42:22

Píša vyslal bekhendem tak vysoký lob, že málem trefil kostku nad ledem. Bartek se snažil divoký puk zpracovat na modré, ale po odskoku od hrany mu utekl.

45:26

Třinečtí trenéři poslali na led i trojici náhradníků Orsavu, Ostřížka a Hrňu. Jejich útok teď na chvíli zmkáčkl domácí, ale ti však odolali díky dobrému blokování střel.

46:32
Góly

Petr Koukal (Pardubice) vstřelil branku (4. gól v sezóně), asistence Jan Kolář a Daniel Rákos. Stav zápasu Pardubice - Třinec 7:1
Pardubičtí způsobili zmatek ve třineckém pásmu, Kolář měl dobrou pozici, ale vystřelil vedle. Puk se ovšem odrazil od zadního mantinelu k volnému Koukalovi, jenž ho z úhlu trefil do odkryté branky.

47:32

Třinec se na chvíli usadil v pásmu Pardubic, Nakládal ztratil hůl. Hosté z toho však vytěžili jen kličky v rohu kluziště.

47:32

Mladík Orsava hezky projel do pásma Pardubic a posunul puk Ostřížkovi. Jeho střelu z kruhu však Svoboda vyrazil.

48:24
Tresty

Vyloučen hráč Lukáš Zíb (Třinec), 2 min. za Hrubost
Zíb si ostře vyšlápl na Zohornu a je vyloučen.

50:24

Pardubice sehrály dobrou přesilovku, téměř dvě minuty svíraly Třinec v zámku. Chyběla však častější a lepší střelba. Puk letěl dvakrát vedle a Píša trefil přízemní ranou jen Vojtkův beton.

51:00

Pardubice přišly o levé křídlo první formace, Starý se nejspíš zranil. Místo něj nastupuje vedle Koláře s Koukalem Rákos.

53:59
Góly

Jan Kolář (Pardubice) vstřelil branku (3. gól v sezóně), asistence Daniel Rákos. Stav zápasu Pardubice - Třinec 8:1
Opět uspěl první útok v protiútoku. Puk se odrazil ke Kolářovi, který ho nadvakrát protlačil za Vojtkova záda.

54:20

Diváci si skandováním žádají deset gólů. Dnešní duel je pro ně velkým zadostiučiněním za předešlá domácí trápení.

55:00

8761 diváků v hale slaví. Pardubice byly blízko deváté brance. Tentokrát však velmi dobře zasáhl upracovaný Vojtek.

55:39

Domácí hokejisté baví diváky. Somík hledal před brankou volného Pineaulta, ten v jasné šanci promáchl.

55:53
Tresty

Vyloučen hráč Lukáš Krajíček (Třinec), 2 min. za Krosček

57:01

Třinci se dlouho nedařilo vyhodit. Dlouhý nápor Pardubic končí prozatím střelou Jilssona do prsou brankáře Vojtka.

57:53

Třinec se ubránil. Pardubičtí trenéři nasadily do hry i na přesilovku také sedmého obránce Koláře.

58:08
Góly

Václav Varaďa (Třinec) vstřelil branku (4. gól v sezóně), asistence Lukáš Krajíček a Radek Bonk. Stav zápasu Pardubice - Třinec 8:2
Třinec se dostal do přečíslení, Krajíček pěkně našel Varaďu a ten se trefil pod břevno.

58:29
Góly

Petr Koukal (Pardubice) vstřelil branku (5. gól v sezóně), asistence Daniel Rákos. Stav zápasu Pardubice - Třinec 9:2
Pardubice ovšem bleskově odpovídají akcí, po níž se trefil Koukal pod břevno. Východočeši dali v tomto zápase víc gólů než v pěti předchozích domácích utkáních dohromady!

59:30
Tresty

Vyloučen hráč Václav Varaďa (Třinec), 2 min. za Sekání
Domácí se s velkým nasazením derou za desátým gólem. Ostřelují Vojtkovu branku jako na pouti, navíc si velkým tlakem vykoledovali faul.

59:53

Poslední buly za ohromného aplausu publika, které slaví po pěti domácích porážkách vysokou výhru.

Skončila třetí třetina.

Konec utkání.

Vzájemné zápasy

26. dubna 2024 17:00Třinec-Pardubice -:-
24. dubna 2024 18:00Pardubice-Třinec 3:0
21. dubna 2024 17:00Třinec-Pardubice 2:6
20. dubna 2024 17:00Třinec-Pardubice 4:3
17. dubna 2024 18:00Pardubice-Třinec 6:3
16. dubna 2024 18:00Pardubice-Třinec 1:2
1. března 2024 17:30Třinec-Pardubice 4:3N
21. ledna 2024 18:00Pardubice-Třinec 5:3
3. prosince 2023 15:00Třinec-Pardubice 1:5
20. října 2023 18:00Pardubice-Třinec 4:3P
14. dubna 2023 17:00Pardubice-Třinec 1:2
12. dubna 2023 17:00Třinec-Pardubice 3:5
10. dubna 2023 17:00Pardubice-Třinec 2:4
7. dubna 2023 17:00Třinec-Pardubice 0:2
6. dubna 2023 17:00Třinec-Pardubice 2:1
3. dubna 2023 18:00Pardubice-Třinec 0:3
2. dubna 2023 17:00Pardubice-Třinec 4:2
24. ledna 2023 17:00Třinec-Pardubice 0:4
11. prosince 2022 17:00Pardubice-Třinec 0:3
27. října 2022 17:00Třinec-Pardubice 2:3
18. září 2022 16:30Pardubice-Třinec 4:3P
6. března 2022 17:00Pardubice-Třinec 2:3N
13. února 2022 18:05Třinec-Pardubice 3:2
3. prosince 2021 18:00Pardubice-Třinec 6:3
15. října 2021 17:00Třinec-Pardubice 2:3N
19. února 2021 18:00Pardubice-Třinec 2:6
8. ledna 2021 17:00Třinec-Pardubice 1:4
8. prosince 2020 17:00Třinec-Pardubice 4:3
22. listopadu 2020 17:00Pardubice-Třinec 7:6P
1. března 2020 15:00Třinec-Pardubice 2:3
17. ledna 2020 18:00Pardubice-Třinec 2:3
1. prosince 2019 15:00Třinec-Pardubice 7:0
18. října 2019 18:00Pardubice-Třinec 5:2
1. března 2019 18:00Pardubice-Třinec 2:4
18. ledna 2019 18:00Pardubice-Třinec 2:5
29. listopadu 2018 17:00Třinec-Pardubice 4:1
13. října 2018 18:00Třinec-Pardubice 6:1
25. března 2018 17:20Třinec-Pardubice 8:1
23. března 2018 18:20Pardubice-Třinec 6:3
21. března 2018 18:20Třinec-Pardubice 3:2
18. března 2018 16:40Pardubice-Třinec 3:0
17. března 2018 17:00Pardubice-Třinec 3:2
14. března 2018 17:00Třinec-Pardubice 4:1
13. března 2018 17:20Třinec-Pardubice 3:2N
2. března 2018 17:20Třinec-Pardubice 2:6
7. ledna 2018 15:00Pardubice-Třinec 2:3N
24. listopadu 2017 17:00Třinec-Pardubice 3:2N
13. října 2017 18:00Pardubice-Třinec 2:1
20. ledna 2017 17:20Pardubice-Třinec 5:4P
4. prosince 2016 15:00Třinec-Pardubice 3:2P
21. října 2016 18:00Pardubice-Třinec 0:4
9. září 2016 17:00Třinec-Pardubice 4:1
5. února 2016 17:00Třinec-Pardubice 3:2N
26. prosince 2015 17:00Pardubice-Třinec 1:3
11. listopadu 2015 17:20Třinec-Pardubice 0:1
20. září 2015 18:00Pardubice-Třinec 4:1
23. ledna 2015 18:00Pardubice-Třinec 2:0
5. prosince 2014 18:20Pardubice-Třinec 0:4
19. října 2014 15:00Třinec-Pardubice 5:2
12. září 2014 18:20Třinec-Pardubice 2:1
26. března 2014 18:20Třinec-Pardubice 6:3
23. března 2014 17:00Pardubice-Třinec 0:1
22. března 2014 18:20Pardubice-Třinec 1:2P
19. března 2014 17:00Třinec-Pardubice 5:1
18. března 2014 17:00Třinec-Pardubice 0:4
4. března 2014 18:20Pardubice-Třinec 7:5
12. ledna 2014 15:00Třinec-Pardubice 4:2
29. listopadu 2013 18:00Pardubice-Třinec 2:1P
13. října 2013 17:00Třinec-Pardubice 3:0
19. února 2013 18:00Pardubice-Třinec 5:3
2. prosince 2012 17:00Třinec-Pardubice 8:4
21. října 2012 17:00Pardubice-Třinec 5:4
14. září 2012 17:00Třinec-Pardubice 4:1
21. února 2012 18:00Pardubice-Třinec 1:4
8. ledna 2012 18:10Třinec-Pardubice 1:3
25. listopadu 2011 18:10Pardubice-Třinec 2:4
14. října 2011 17:00Třinec-Pardubice 3:2
16. ledna 2011 18:10Pardubice-Třinec 3:2N
5. prosince 2010 17:00Třinec-Pardubice 3:0
25. října 2010 18:00Pardubice-Třinec 9:2
19. září 2010 17:00Třinec-Pardubice 1:3
24. března 2010 18:10Pardubice-Třinec 3:2
21. března 2010 18:15Třinec-Pardubice 0:5
20. března 2010 18:10Třinec-Pardubice 4:5P
17. března 2010 18:10Pardubice-Třinec 5:3
16. března 2010 17:40Pardubice-Třinec 1:3
5. března 2010 18:10Pardubice-Třinec 6:1
10. ledna 2010 17:00Pardubice-Třinec 4:5
22. listopadu 2009 17:00Třinec-Pardubice 0:6
6. října 2009 17:00Třinec-Pardubice 1:5
25. ledna 2009 17:00Třinec-Pardubice 5:3
14. prosince 2008 17:00Pardubice-Třinec 6:4
26. října 2008 17:00Třinec-Pardubice 3:2
21. září 2008 17:00Pardubice-Třinec 5:4
20. ledna 2008 0:00Pardubice-Třinec 4:2
19. prosince 2007 0:00Třinec-Pardubice 2:6
28. října 2007 0:00Pardubice-Třinec 4:5
23. září 2007 0:00Třinec-Pardubice 2:3P