Vítejte u čtvrtého duelu čtvrtfinále play off Tipsport Extraligy mezi Brnem a Třincem. Už dnes může být rozhodnuto, jelikož hosté vedou 3:0 na zápasy.

Trenér domácích Libor Zábranský opět míchá sestavou. Na soupisku se vrací Peter Schneider, který se včera do řad Brňanů nevešel. Dnes nastoupí v třetí řadě spolu s Rákosem a Valským.

Dozněla státní hymna, týmy si provedou předzápasové rituály a utkání může začít.

Utkání začalo.

Sestavy a rozestavení

KometaKometa

Vejmelka
o hráči
70 Bartejs
Bartejs
o hráči
8 Král
Král
o hráči
Zámorský
o hráči
Kučeřík
o hráči
14 Svozil
Svozil
o hráči
24 Gulaši
Gulaši
o hráči
91 Barinka
Barinka
o hráči
88 Mueller
Mueller
o hráči
92 Holík
Holík
o hráči
Zaťovič
o hráči
53 Němec
Němec
o hráči
21 Klepiš
Klepiš
o hráči
Plášek
o hráči
Schneider
o hráči
61 Rákos
Rákos
o hráči
22 Valský
Valský
o hráči
Šoustal
o hráči
Střondala
o hráči
10 Bondra
Bondra
o hráči

TřinecTřinec

90 Kacetl
Kacetl
o hráči
28 Gernát
Gernát
o hráči
52 Doudera
Doudera
o hráči
Jaroměřský
o hráči
8 Musil
Musil
o hráči
Kundrátek
o hráči
Freibergs
o hráči
Růžička
o hráči
20 Vrána
Vrána
o hráči
Stránský
o hráči
88 Hrňa
Hrňa
o hráči
Marcinko
o hráči
Kurovský
o hráči
Rodewald
o hráči
Špaček
o hráči
Kovařčík
o hráči
Dravecký
o hráči
40 Roman
Roman
o hráči
Hrehorčák
o hráči
Kovařčík
o hráči

Rozhodčí: Pešina (CZE), Hejduk (CZE) - Ondráček (CZE), Špůr (CZE)

0:06

Úvodní vhazování ovládají hosté. Petr Vrána a jeho letka ihned ovládá útočnou třetinu a nutí domácí k zakázanému uvolnění.

1:00
Důležité

Třinečtí nedovolili domácím usadit se v jejich třetině a naopak ujeli do brejku Marcinko nabil Hrňovi do tandemu a ten příklepem trefuje horní tyč.

2:13

Kometa teď obléhala třetinu Třince, do přímého zakončení se ale nedostala a Třinec se osvobozuje zakázaným uvolněním.

2:51

Třinec rychle přešel střední pásmo a začal kombinovat za brankou Vejmelky, puk nakonec doputoval k modré čáře, odkud jej nahazoval Musil a Vejmelka si nebyl úplně jistý, jestli puk drží. Rozhodčí ale přerušují, jelikož kotouč ve Vejmelkovi opravdu zmizel.

3:42

Na led vklouzla mimo pořadí druhá formace Brna a Němec hledal Pláška dlouhým pasem u pravého mantinelu. Ten ale prudkou přihrávku nedokázal zpracovat a puk končí mimo hrací plochu. VBhazovat se bude ve středním pásmu.

4:43

Domácí nemají problém získat útočné pásmo, stále jsou ale otočeni s pukem k mantinelu a nedostávají se do střeleckých pozic.

5:46

Elitní formaci hostí seď nepovedla rozehrávka a do útoku tak mohli jít Brňané. Od modré střílel Gulaši a Kacetl puk jen vyrazil před sebe. Tam se k dorážce tlačil Klepiš. Puk ale nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Hra pak končí v ofsajdu.

6:17

Komerční přestávka skončila, vhazovat se bude před modrou čarou Třince.

6:38

Kurovský teď po kontaktu s holí jednoho ze soupeřů padá. Rozhodčí ale zůstavají klidní a Třinec bude rozehrávat od vlastní branky.

7:32

Růžička podél pravého mantinelu vyvezl kotouč a tlačil se do středu hřiště mezi kruhy před Vejmelkou. Klička mu ale nevyšla a tak s pukem budou hrát domácí.

8:19

Čtvrtá formace hostí teď dokázala uzamknout Kometu ve vlastní třetině. Střela od modré čáry sice mířila dobře, před Vejmelkou ale bylo příliš rušno a pokus tak nemohl projít.

8:50

Oba trenéři míchají s pořadím formací. Na ledě je nyní třetí formace Třince, i když před ní hrála čtvrtá. Rodewald se snažil vymyslet kombinaci s Michalem Kovařčíkem. Kometa ale zatím dobře brání slot.

10:04

Melou před Kacetlem skončila akce Komety. Rákos zatáhl puk přes modrou, hned zápěstím střílel a hned šel dorážet vlastní pokus. Kacetl ale puk podržel.

10:42

Od modré čáry střílel Zámorský, střelu ale promáchl a puk trefil špatně. Střela tak pomalu proletěla vedle brankoviště Kacetla.

11:12

Doudera věděl, že je v útočném pásmu sám a tak raději získává útočné pásmo střelou a dobruslením k Vejmelkovi. Ten přerušuje.

11:59

Hrehorčák napřáhl k pořádné ráně, po něm se puk dostal také ke Gernátovi. Ani jeho pokus ale nenadělal Vejmelkovi větší vrásky.

12:33
Góly

Jakub Klepiš (Kometa) vstřelil branku (12. gól v play-off). Stav zápasu Kometa - Třinec 1:0
Rána z ničeho. Klepiš zatáhl puk do třetiny ,předržoval puk a dlouho hledal, komu nahrát. Nakonec najel na kraj levéhp kruhu a přes obránce trefil na centimetr k pravé tyči. Kundrátek zaclonil výhled Kacetlovi, který neměl šanci reagovat.

13:27

Třinec reaguje na prohrávání pořádným šlápnutím do bruslí, Vránova formace rychle překonala střední pásmo a rozehrávala zpoza branky Vejmelky. Vrána ale Růžičku naslepo před klecí nenašel.

14:31

Hosté opět rychle ovládli útočné pásmo. Akci ale opět chybí střeela. Puk se nabalil na konstrukci za brankou a les těl, včetně Vejmelky jej schoval a tak rozhodčí přerušují hru.

15:30

Rodewald jel rychle podél pravého mantinelu a Třinec se rozestavuje do klasického vzorce, jako při přesilovce.

15:56
Góly

William Jack Rodewald (Třinec) vstřelil branku (7. gól v play-off), asistence Michael Špaček a Martin Gernát. Stav zápasu Kometa - Třinec 1:1
Gernát vypálil, puk se dostal ke Špačkovi u pravé tyče, ten jej dokázal procedit přes brankoviště přes Vejmelku a na druhé straně stojící Rodewaldovi, který už jen uklidil puk do prázdné klece.

17:05

Marcinkova formace nyní obléhala klec Vjemleky, Hrňa si sjel až na modrou čáru, kam dostal přihrávku od Marcinka. Hrňa pálil s velkou razancí, Vejmelka na puk ale viděl.

17:28
Důležité

K puku se z ničeho nic dostal Valský, čekající na útočné modré čáře. Rákos mu najížděl z levé strany. Rychlý pas před branku Rákos trefil, ale nedokázal ho usměrnit na branku. Kacetl by zřejmě reagovat nestihl.

18:30

Kometa je teď aktivnějším týmem, další pokus k obléhání Kacetlovy klece ale zastavuje ofsajd. Na vhazování se postaví první formace domácích proti třetí Třinecké.

18:54

Mueller zjednodušuje hru a hned za červenou čarou nahazuje puk do útočné třetiny. Sám americký útočník za pukm šel, ale třinečtí obránci raději stejně jednoduše vyhazují na zakázané uvolnění.

19:35

Od modré vyslal pokus zápěstím Gulaši a puk prošel mezi mnoha clonícími hráči. Kacetlův poziční zákrok ale stačil a mela po jeho zákroku na tom nic nemění.

19:56

Kousek geniality opět předvedl Mueller. Puk z výšky stáhnul rukou, hodil si jej na led a zadovkou naslepo našel Holíka na pravém kruhu. Ten se snažil trefit levý růžek Kacetlovy klece. Rána ale byla tečovaná mimo.

Skončila první třetina.

20:00

Hráči jsou zpět na ledě, vše už je připraveno na druhé dějství.

Začala druhá třetina.

20:05

Filip Král zahajuje třetinu rychlou rozehrávkou přes střední pásmo. Do zakončení se tlačili Holík a Zaťovič, ten přihrával přes brankoviště na druhou stranu Holíkovi puk ale před nimi Kacetl schoval.

20:26
Tresty

Vyloučen hráč Petr Holík (Kometa), 2+2 min. za Vysoká hůl
Holík zasáhl Vránu u modré čáry Komety do obličeje a jelikož je tam přítomna krev, trest bude dvojnásobný.

20:26

Technická četa uklidila led a vhazovat se bude po pravici Vejmelky.

20:38

Rákos s Klepišem ale dokázali puk odpálit a krátí tak přesilovku. Vrána mezi tím odešel do kabiny na šití.

21:33
Góly

Matěj Stránský (Třinec) vstřelil branku (34. gól v play-off), asistence Michal Kovařčík a Martin Růžička . Stav zápasu Kometa - Třinec 1:2
Růžička na postu falešného obránce vypálil, Vejmelka vyrazil před sebe a Stránský byl u puku nejrychleji. Vejmelka už nestačil reagovat.

22:07

Třinec pokračuje v přesilové hře zkrácené o první trest. Na led se dostává druhá přesilovková formace. O puk se ale bojuje u mantinelů.

23:05

Hrňa dostal parádní pas od Růžičky na levé straně do prostoru pravého kruhu. Vejmelka se ještě nestačil přesunout ale Hrňovi v momentu přihrávky praskla hůl.

23:55

Kometa druhou část trestu tedy přežívá.

24:25

I po přesilovce se ale puk nachází ve třetině domácích. Druhá formace vězní Kometu a kombinuje po mantinelech.

25:01
Góly

Patrik Hrehorčák (Třinec) vstřelil branku (10. gól v play-off), asistence William Jack Rodewald a Vladimír Dravecký. Stav zápasu Kometa - Třinec 1:3
Opět vypadený puk z Vejmelky po ráně od modré, ale Hrehorčák dokázal střelu dobruslit a dorazit na dvakrát přes Vejmelku.

25:12

Brno musí začít hrát vabank. Kometa se dostala do útočného pásma, konkrétně třetí formace. K ráně se dostal Kučeřík, pokus mladéhgo obránce ale letí jen kolem branky.

26:21

V útočném pásmu jsou nyní domácí. Zámorský se dostal k další střele z podobného místa jako Kučeřík. Jeho pokus na branku mířil a vypadl Kacetlovi, hosté jsou ale u puku jako většínou v této sérii dříve a odklání Holíka z pozice před brankou.

27:48

Hra je najednou úplně proměněná. Kometa ovládá třetinu Třince a hosté jsou tím staženým týmem. Pálil Mueller a po něm i z dobré přihrávky Holíka Zaťovič z mezikruží. Vyhození třineckých srazil Mueller mimo hru. Hra je přerušena.

27:59

Marcinko s Hrňou sice pronikli do pásma Komety, tam ale přišli o kotouč a Kometa rychle jela do útoku. Puk se nakonec dostal na modrou ke Královi, který pálil z levé strany. Puk ale nenalézá cíl.

28:52

Kometa forčekuje hodně vysoko. Mueller se dostal k puku hned za modrou čarou u pravého mantinelu a zápěstím vyslal jen takovou žabku. Kacetl pokus ale neviděl a ten tak jen o malý kousek pravou tyč.

29:40

Elitní formace hostí ale dává obráncům vydechnout. Kombinuje v třetině Komety podél mantinelů. Kometa se osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.

30:05

Po malé chvilce přichází další vyhození. Schneider a Mueller toho už mají dost.

30:31

Kometa se konečně dostala k vyvezení puku a může vystřídat. Formace domácích už absolutně nereflektují soupisky. Holík je nyní ve formaci se Zaťovičem a Němcem.

31:29

S pukem ale hrají hosté. Ti naopak spokojení točí formace podle plánu, naní je na ledě ta druhá a Vejmelka musel dávat pozor na pokus Hrni od pravého mantinelu.

32:23

Gernát vyslal dlouhý pas Kurovskému do útočné třetiny, toho ale obránci rychle zpracovali a odzbrojili.

32:51

Schneider zavezl puk do třetiny a pak jej předal na modrou Barinku. Ten nahodil od levého mantinelu, Kacetl ale měl snadnou práci, jelikož na puk dobře viděl.

32:58

Kometa má opět první lajnu pohromadě v původním složení, do útoku ale pádí Vránova lajna.

33:38

Freibergs s Kundrátkem si měnili puk na modré čáře. Nakonec pálil tahem druhý jmenovaný, střela ale až na branku nedoputovala.

34:41
Tresty

Trest týmu (Třinec), 2 min. za Příliš mnoho hráčů na ledě
Třinec hrál v šesti. Trest odpyká Michal Špaček.

34:42

Kurovský s Rodewaldem ale dokázali hned po vhazování vyvézt puk a šetří čas.

35:22

Kometa už je v pásmu a hledá správné provedení nacvičeného vzorce. Král ale po přihrávce od Muellera přichází o puk.

35:58

Hodně času z přesilovky nyní uspořil Roman, který držel puk u mantinelu v pásmu Komety.

36:32

S pukem středem projel Schneider a tlačil se do zakončení. Hodně netypická akce pro přesilovou hru, ale ani jeho bekhendový pokus nekončí kontaktním gólem.

36:57

Přesilovka Brna končí a klasické zakončení ani nepřišlo.

37:29

Do hokejky se opřel Barinka, který dostal puk od Gulašiho. Tvrdá rána ale nenašla kýžený cíl, letěla mimo.

38:21

Domácí se ale nyní mnohem častěji dostávají do zakončení. Zaťovič dostal na levý kruh dobrou přihrávku od Muellera, Puk ale nedokázal ztlumit.

38:50
Důležité

Parádní přihrávku křížem poslal od pravého mantinelu Zaťovič na Muellera u levé tyče. Kacetl se ale přesunul neuvěřitelně rychle a Mullerovu ránu betonem vyráží.

39:58

Kometa se nemůže probít do útoku a když se do něj dostane, nedokáže jej udržet. Nyní akci Rákose zastavuje ofsajd.

Skončila druhá třetina.

40:00

Oceláři dvakrát skórovali, jednou využili přesilovou hru a míří v nejkratší možné cestě do semifinále. Kometa má dvacet minut na to, aby ještě osud zvrátila. Fyzickou sílu na to zřejmě má, otázkou je síla psychická.

Začala třetí třetina.

40:08

Zaťovič s Holíkem odvezli puk do vlastního pásma, oba ale sledují jako se dostat blíže Kacetlovi.

40:37

Král přemýšlel, kam rezehrát puk, Kurovský ale puk za brankou sebral a zadovkou jej poslal Marcinkovi před ni. Ten puk naštěstí pro domácí netrefil.

41:04

Druhá formace Třince jde rychle střídat, Třinec teď disciplinovaně hlídá čas na ledě a zjednodušuje hru na maximum.

41:42

Gulaši si teď ve středním pásmu vyhlédl Rodewalda a poslal jej tvrdě do mantinelu. Vše ale v rámci pravidel.

42:15
Důležité

Puk teď procházel brankovištěm. Vejmelka zaváhal za brankou v rozehrávce a Vrána mu puk ukradl a hned poslal před opuštěnou klec. Naštěstí pro Kometu ale před klecí nikdo z hostí nebyl.

43:12

Šance i na druhé straně, Zaťovič našel mezi kruhy Muellera, ten přenechal na pravém kruhu Holíka. Ten ale puk dostal na bekhend a nedokázal puk zpracovat dostatečně rychle.

43:57

Třetí formace Třince opět rozvážně rozehrává, nedává šanci ani na vysoký forčeking, neboť jsou daleko od sebe a hluboko ve svém pásmu.

44:45

Gernát s Draveckým a Hrehorčákem šetří čas v útočném pásmu, Gernát hledal vysokým obloukem Hrehorčáka u levé tyče, puk ale hokejku třineckého forvarda přeskočil.

45:40

Velmi zkušeně působí hosté. I při sebemenším náznaku tlaku Komety se nestydí vyhazovat snadno puky na zakázané uvolnění.

46:30

Kometa zkouší návrat k původním formacím, které ale stáhla do tří. Bondra se Střondalou a Šoustalem na led nyní nechodí.

47:25

Třinec kontroluje hru. Val pěti hráčů se ukázněně staví na modré čáře a rychle reaguje na nahození domácích.

48:23
Tresty

Vyloučen hráč Michal Barinka (Kometa), 2+10 min. za Zásah do oblasti hlavy a krku
Barinka neunáší tlak a sestřelil do mantinelu Stránského s vysokou holí. Barinka sice hlasitě protestuje, ale nebude mu to nic platné.

48:23
Tresty

Vyloučen hráč Michal Barinka (Kometa), OT 10 min. za Nesportovní chování
Barinka navíc dostává ještě osobní trest a odchází z ledu. Při cestě do šatny ještě stihl holí seknout do dveří.

49:01

Třinec už čaruje v přesilovce. Hrňa, Vrána a Růžička zase roztáčí kolotoč mezi vrcholy kruhů. Hrňa čekal na přihrávku, ale nedočkal se.

50:07

První formace pustila druhou. Ta pokračuje v nastaveném trendu, tedy neriskuje křiznou přihrávku, kterou by mohli domácí vypíchnout a jen šetří čas.

50:43
Góly

Patrik Hrehorčák (Třinec) vstřelil branku (11. gól v play-off), asistence Vladimír Dravecký. Stav zápasu Kometa - Třinec 1:4
Nádhernou akci předvedl Hrehorčák, puk dostal před modrou, převzal jej, najel mezi kruhy a vypálil přes clonu od obránců. Vejmelka střelu neviděl a puk mu zamířil nad vyrážečku.

51:27

Třinec si začíná zápas užívat. Ani čtvrtý gól neukojil hlad střelců hostí. Rodewald dostal přihrávku mezi kruhy a příklepem pálil nad rameno Vejmelkovi. Ten tentokrát stačil reagovat.

52:32

Kometa se snaží přejít do pásma dlouhými pasy od obránců na levý mantinel na Klepiše. Přihrávky jsou ale signalizované a tak je Třinec překazil hned dvakrát po sobě.

53:18

Kometa se dostala dvakrát do zakončení. Z prostoru mezi kruhy pálil Šoustal a po něm Zaťovič, Kacetl byl ale připraven.

54:45

Stránský měl podobnou akci, jako při gólu Hrehorčák. Stránský ale mířil na levý beton a do tohoto prostoru příliš gólů Vejmelka nedostává. Na druhé straně přerušuje hru ofsajd domácích.

55:29

Na ledě v levém rohu za brankolu Vejmelky zůstává ležet Roman, který dostal ramenem do obličeje od Bartejse. Rozhodčí přerušují hru.

55:56

Klání mladých kohoutů. U třinecké střídačky se poprali Svozil s Hrehorčákem. Žádná pěstní výměna ale nakonec neproběhla, rozhodčí zasáhli rychle.

55:56
Tresty

Vyloučen hráč Stanislav Svozil (Kometa), 2 min. za Hrubost

55:56
Tresty

Vyloučen hráč Patrik Hrehorčák (Třinec), 2 min. za Hrubost

56:23

Hraje se v pěti na každé straně. Vrána zavezl puk do pásma, přihrál na druhou stranu na Růžičku a ten ještě vyzval v mezikruží Kurovského. Ten už asi přihrávku nečekal a tak hezká akce vyšla naprázdno.

57:02
Tresty

Vyloučen hráč Daniel Kurovský (Třinec), 2 min. za Sekání
A další potyčka, kterou rozhodčí rychle hasí. Dlouho se ale nemohou domluvit, koho mají vlastně trestat.

57:02
Tresty

Vyloučen hráč Daniel Kurovský (Třinec), 2 min. za Hrubost

57:02
Tresty

Vyloučen hráč Radek Kučeřík (Kometa), 2+10 min. za Hrubost

57:45

Kometa má přesilovku, kteerou ještě zesiluje odvolaný Vejmelka a šestý hráč na hřišti.

58:17

Kometa kombinuje, ale opět má problém dostat se do střelecké pozice. Třinec se osvobozuje po zachycení jedné z přihrávek.

59:04

Třinec je v plném počtu. S koncem trestu se ještě do zakončení dostal Mueller na levém kruhu po sehrávce z modré čáry. Rána ale letí mimo.

59:22

Hra je po zakázaném uvolnění hostí přerušena. Libor Zábranský si bere oddechový čas.

59:27

Další sehrávka na Muellera v roli falešného beka. Jeho příklep ale Kacetl rychle schoval v lapačce.

59:32

Mueller našel křižným pasem Zaťoviče u pravé tyče. Ten ale nestihl dostatečně rychle puk zpracovat a tak puk končí za brankou.

59:56

Poslední vhazování této série, před modrou čarou Třince.

Skončila třetí třetina.

60:00

Je konec. Třinec jde do semifinále, Kometa v play off končí.

60:00

Díky za sledování a přeji příjemný zbytek večera.

Konec utkání.

Vzájemné zápasy

3. března 2024 16:30Kometa-Třinec 3:2P
23. ledna 2024 17:00Třinec-Kometa 5:1
8. prosince 2023 17:00Třinec-Kometa 2:1
22. října 2023 17:00Kometa-Třinec 2:3N
3. února 2023 18:00Kometa-Třinec 5:1
13. ledna 2023 18:30Třinec-Kometa 6:1
26. prosince 2022 17:00Třinec-Kometa 7:2
27. září 2022 17:00Kometa-Třinec 2:4
16. února 2022 18:00Kometa-Třinec 3:2P
26. prosince 2021 17:00Třinec-Kometa 3:2N
31. října 2021 17:20Kometa-Třinec 2:3
19. září 2021 17:00Třinec-Kometa 2:3P
25. března 2021 17:20Kometa-Třinec 1:4
24. března 2021 19:00Kometa-Třinec 1:4
21. března 2021 17:00Třinec-Kometa 7:2
20. března 2021 15:00Třinec-Kometa 5:0
29. ledna 2021 17:00Třinec-Kometa 4:1
26. ledna 2021 18:00Kometa-Třinec 2:3
13. prosince 2020 18:30Kometa-Třinec 1:3
7. listopadu 2020 19:00Třinec-Kometa 4:3P
28. ledna 2020 18:00Kometa-Třinec 1:0
16. prosince 2019 17:00Třinec-Kometa 1:4
19. listopadu 2019 17:00Třinec-Kometa 6:3
15. září 2019 16:00Kometa-Třinec 2:1N
17. února 2019 15:00Třinec-Kometa 0:1
4. ledna 2019 18:00Kometa-Třinec 4:1
16. listopadu 2018 17:00Třinec-Kometa 4:3P
30. září 2018 18:20Kometa-Třinec 2:1
22. dubna 2018 17:00Třinec-Kometa 1:4
19. dubna 2018 17:00Kometa-Třinec 5:2
18. dubna 2018 17:20Kometa-Třinec 3:2
15. dubna 2018 16:00Třinec-Kometa 2:3
14. dubna 2018 18:20Třinec-Kometa 5:1
14. ledna 2018 15:00Třinec-Kometa 2:5
29. listopadu 2017 18:00Kometa-Třinec 2:3
17. října 2017 17:00Třinec-Kometa 4:1
8. září 2017 17:20Kometa-Třinec 5:4N
24. února 2017 18:00Kometa-Třinec 2:5
6. ledna 2017 17:00Třinec-Kometa 4:1
20. listopadu 2016 17:20Kometa-Třinec 3:2N
7. října 2016 17:00Třinec-Kometa 4:3P
23. února 2016 17:20Kometa-Třinec 3:1
10. ledna 2016 15:00Třinec-Kometa 1:2
22. listopadu 2015 15:30Kometa-Třinec 3:2
9. října 2015 17:00Třinec-Kometa 1:2
22. února 2015 15:00Třinec-Kometa 4:1
9. ledna 2015 18:20Kometa-Třinec 3:4N
23. listopadu 2014 18:20Třinec-Kometa 2:3
10. října 2014 18:00Kometa-Třinec 1:2
2. března 2014 15:00Třinec-Kometa 10:2
10. ledna 2014 18:00Kometa-Třinec 3:4
24. listopadu 2013 15:00Třinec-Kometa 3:0
15. října 2013 18:00Kometa-Třinec 6:3
20. ledna 2013 18:15Kometa-Třinec 3:7
7. prosince 2012 17:00Třinec-Kometa 5:2
26. října 2012 18:15Kometa-Třinec 5:3
21. září 2012 17:00Třinec-Kometa 2:4
20. ledna 2012 18:00Kometa-Třinec 1:0
4. prosince 2011 18:10Třinec-Kometa 5:1
23. října 2011 17:00Kometa-Třinec 1:2
18. září 2011 17:00Třinec-Kometa 1:3
14. ledna 2011 17:00Třinec-Kometa 6:4
3. prosince 2010 18:10Kometa-Třinec 4:3N
22. října 2010 17:00Třinec-Kometa 0:3
17. září 2010 18:00Kometa-Třinec 2:3
24. ledna 2010 17:00Třinec-Kometa 3:2P
6. prosince 2009 17:00Kometa-Třinec 4:2
20. října 2009 17:00Třinec-Kometa 4:3
18. září 2009 18:00Kometa-Třinec 1:5