Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vítejte u podkrušnohorského derby mezi Karlovými Vary a Litvínovem. Souboj jedenáctého týmu s dvanáctým by mohl znít neatraktivně, blízkost v tabulce i podobná forma obou týmů však může být dobrou motivací, která nám přinese hezký hokej.

Domácí v posledním zápase nezvládli souboj s Plzní, kde kapitulovali 2:3. Za posledních pět utkání si připsali sedm bodů. Litvínov v minulém kole přivítal na svém ledě Olomouc a taktéž vyšel bodově naprázdno. Chemici prohráli 3:4 a tak z posledních pěti zápasů mají pouze body čtyři.

Do branky Energie se postaví po čtyřech zápasech Filipa Novotného v řadě dvojka Varů, třicetiletý Vladislav Habal, ten má letos na kontě sedm startů a čísla nemá nejlepší, úspěšnost zákroků u něj nedosahuje ani 90 %.

Hosté staví do klece svoji jedničku Denise Godlu, ten je narozdíl od svého dnešního konkurenta nad 90 % hranicí úspěšnosti, z 24 zápasů si drží úspěšnost 90,52 % a vychytal dvě čistá konta.

Sestavy a rozestavení

K. VaryK. Vary

85 Habal
Habal
o hráči
Plutnar
o hráči
90 Rohan
Rohan
o hráči
72 Dlapa
Dlapa
o hráči
Parkkonen
o hráči
51 Pulpán
Pulpán
o hráči
77 Havlín
Havlín
o hráči
33 Doudera
Doudera
o hráči
9 Flek
23 Mikúš
Mikúš
o hráči
Rachůnek
o hráči
83 Immo
Immo
o hráči
25 Kulich
Kulich
o hráči
Beránek
o hráči
64 Kohout
Kohout
o hráči
Černoch
o hráči
10 Koblasa
Koblasa
o hráči
Vondráček
o hráči
Hladonik
o hráči
17 Redlich
Redlich
o hráči

LitvínovLitvínov

30 Godla
Godla
o hráči
44 Irving
Irving
o hráči
3 Demel
Demel
o hráči
Balinskis
o hráči
13 Hrbas
Hrbas
o hráči
Stříteský
o hráči
21 Baláž
Baláž
o hráči
90 Zeman
Zeman
o hráči
Jarůšek
o hráči
Estephan
o hráči
23 Straka
Straka
o hráči
Zdráhal
o hráči
26 Hübl
Hübl
o hráči
33 Chalupa
Chalupa
o hráči
16 Lukeš
Lukeš
o hráči
91 Sukeľ
Sukeľ
o hráči
17 Kudrna
Kudrna
o hráči
82 Válek
Válek
o hráči
18 Gerhát
Gerhát
o hráči
12 Zygmunt
Zygmunt
o hráči

Rozhodčí: Kika (CZE), Sýkora (CZE) - Lhotský (CZE), Svoboda (CZE)
Počet diváků: 1 000

Hráči už mají za sebou rituály kolem brankáře, za chvíli padne první vhazování.

Utkání začalo.

0:02

Adam Kika vhodil kotouč mezi hole Mikúše a Estephana. Úspěch slaví domácí borec.

0:12

A hned je tu také první střela, z pravého kruhu vyzkoušel tvrdou ránu zápěstím Flek. Godlovu klec ale netrefil.

1:01

Litvínov se konečně dostal z pásma, Patrik Zdráhal sice držel puk na útočné modré, všichni kolem ale střídali. Puk tedy jen odevzdal. Vary však nezvládly rozehrávku a posílají puk na zakázané uvolnění.

1:14

Třetí formace hostí se dostala do útočného pásma a snaží se utvořit jasný obrazec v třetině.

1:33
Tresty

Vyloučen hráč Tomáš Havlín (K. Vary), 2 min. za Podražení

2:20

Zdráhal pálil z levého kruhu, ale nepřesně, poté se puk opět dostal přes modrou čáru na levý kruh, kde byl už v nápřahu nachystaný Irving. Habal ale rozklekem zneškodňuje akci.

2:58

Vary vytlačily hosty z pásma, Litvínov už se ale rovná znovu do přesilového postavení.

3:12

Z mezikruží pálil Hrbas nápřahem, opět jde ale o pokus mířící mimo tři tyče.

3:44

Přesilovka je za námi, vhazovat se bude po pravé ruce Habala. Vary mohou prostřídat.

4:27

Doudera nahazoval nebezpečně od modré čáry. Godla nic neviděl a puk byl tečovaný, sedmý bek Varů dost vylekal své bývalé spoluhráče.

5:23

Hraje se ve středním pásmu, týmy trochu zvolnily a snaží se znovu zformovat. Puk nakonec končí na lavičce hostí, vhazovat se bude ve středovém kruhu.

6:00

Chemici se snaží usadit v útočné třetině, výlet do pásma ale končí prakticky dříve, než začal, sami hosté vyjíždí s pukem zpět a budou zakládat útok znovu.

7:03

Vondráček s pukem získal pásmo a nakonec nabíjel Parkkonenovi na modré čáře. Fin neváhal a pálil příklepem nad pravý beton Godly, ten však nemusel reagovat, puk byl tečován těsně vedle klece.

8:13

Doudera se snaží založit útok pro elitní útok, Flek s Rachůnkem ale nebyli nikde, kam by jim bratr třineckého beka Milana mohl poslat puk.

8:30

Po komerční přestávce se zase hraje. Irving chtěl zrychlit hru zadovkou do středního pásma, nikdo z jeho kolegů ale jeho záměr nepochopil.

8:58

Nepříjemná situace přerušuje hru. Jiří Kulich se nešťastně srazil s Ondřejem Beránkem a zůstává v kleče na ledě. Srážka s vlastní spoluhráčem bývá hodně nepříjemnou, hráč se při střetu nezpevní. Snad bude juniorský reprezentant v pořádku.

9:14

Godla přikryl puk po nastřelení až od modré čáry Varů. Nechtěl riskovat proti dotírajícímu Vondráčkovi.

9:50
Góly

Giorgio Estephan (Litvínov) vstřelil branku (9. gól v sezóně), asistence Ondřej Baláž. Stav zápasu K. Vary - Litvínov 0:1
Už to vypadalo, že Litvínov bude smutnit, protože Balinskis vyražené nahození do mezikruží dorážel jen do tyče. Vzápětí se ale situace opakovala a první centr Vervy Estephan se už nemýlil a vymetl pravý roh Habalovy klece.

10:58
Góly

Andrej Kudrna (Litvínov) vstřelil branku (5. gól v sezóně), asistence František Lukeš a Patrik Demel. Stav zápasu K. Vary - Litvínov 0:2
A Litvínov se s jedním gólem nespokojil. Lukeš si dojel za branku pro nahození a zadovkou poslal puk mezi kruhy Kudrnovi. Ten švihnul zápěstím a Habalova vyrážečka byla na místě pozdě.

11:57
Důležité

Vary se nemohou vzpamatovat z dvojitého direktu. Puk už se zase válel v brankovišti před odkrytou klecí, Dlapa byl naštěstí pro ně tím, kdo jej našel první.

13:04
Góly

Petr Koblasa (K. Vary) vstřelil branku (7. gól v sezóně), asistence Martin Kohout. Stav zápasu K. Vary - Litvínov 1:2
Tomu se ale říká odpověď. Koblasa si vybojoval puk za brankou Godly, posunul jej do rohu kohoutovi, ten mu hned vracel puk před branku a litvínovský brankář neměl už lapačkou šanci zassáhnout.

13:14

Komerční přestávka teď přichází vhod všem, poslední minuty byly v KV Areně hodně intenzivní. Vhazovat se bude po pravé ruce Godly, na které hostující muž s maskou nosí vyrážečku.

13:36

Domácí měli výhodu, odpískán je ale ofsajd a tak se jde na přesilovou hru.

13:36
Tresty

Vyloučen hráč Aaron Irving (Litvínov), 2 min. za Nedovolené bránění

13:50

Rachůnek byl zaparkovaný před Godlou a dostal i přihrávku do hole. Zakončoval forhendem na lapačku, Godla byl ale rychlejší.

14:23

Flek teď musí pro puk až ke Godlovi, Litvínovu se podařilo vyhodit.

14:45

A právě menší útočník byl adresátem přihrávky po efektní otočce od Černocha. Flekova rána končí po zákroku Godly v ochranné síti.

15:18

Plutnar teď nabíjel Koblasovi před dvě položené litvínovské hokejky napříč mezikružím, Koblasa ale místo střli volil stejnou přihrávku zpět a dvbakrát se domácím nachytat bránící hráče nepodařilo.

16:14
Důležité

Mohlo být vyrtovnáno, Hladonik byl na konci slibné kombinační akce čtvrté formace domácích. Její centr jel sám na Godlu, forhendové zakončení ale zmařil Zdráhal. Útočník Varů se hodně zlobí na rozhodčí, reklamuje faul v zakončení, za což se dá nařídit i trestné střílení

17:19

Hraje se dlouho bez přerušení, Vary jsou teď na koni a znovu získávají útočné pásmo.

18:08

Domácí rozehrávají zpoza vlastní klece. Plutnar s Rohanem ale ukazují útočníkům, že si nenajíždějí tak, jak by si představovali.

18:25

Hübl je sice specialista na buly, tentokrát jej ale Černoch přelstil a tak Vary mohou zakládat další akci.

18:35

Hübl se otočil s pukem u modré čáry a zkusil překvapivou střelu. Habal ji stahuje lapačkou a přerušuje hru.

19:31
Tresty

Vyloučen hráč Patrik Demel (Litvínov), 2 min. za Podražení

19:49

Litvínov oslabení po zbytečném faulu na červené čáře začíná skvěle, hned puk vyhazují pryč. Vary chtěly zrychlit hru prudkou rozehrávkou, ta ale končí jako zakázané uvolnění.

19:58

Ještě jedno vhazování čeká na levém kruhu útočné třetiny Litvínova. Arbitři ještě absolvují poradu, zda Jiří Černoch neklekl po vhazování na led, což by znamenalo prohřešek proti pravidlům, za což si hráči Litvínova žádají trest.

19:59

Kudrna jestě pálil po vhazování a Habal musel zasahovat betonem. Víc se ale v této třetině nestane.

Skončila první třetina.

20:00

Zbývá minuta a půl oslabení Litvínova. Ten jde do druhé třetiny s jednogólovým náskokem, i když o moc lepším týmem nebyl i když soupeře přestřílel 8:13.

Začala druhá třetina.

20:39

Verva začala oslabení dobře, Vary se dostávaly do pásma dlouho a z přesilové hry zbývá něco přes půl minuty.

21:33

Karlovy Vary tuhle přesilovku budou chtít asi raději zapomenout, většinu strávili mimo útočné pásmo a ještě si museli dávat pozor na napadajícího Zygmunta.

22:20

Po konci přesilové hry je předváděná hra z obou stran hodně bídná, žádný z týmů nedokáže založit útok.

23:00
Důležité

Ještě jsem ani nedopsal poslední příspěvek a z ničeho nic se Redlich s pukem zády ke Godlovi otočil v mezikruží a byla z toho nadějná šance, puk jen těsně minul pravou tyč.

23:31

Hübl se zapomněl za obranou Varů a dostal dlouhou přesnou přihrávku do hole až před Habala. Jeho forhendová střela ale nemířila přesně nad pravé rameno Habala a tak z akce nic nebude.

24:06
Důležité

je tu opět intenzivní pasáž, Kulich se připomíná, že jeho srážka s kolegou v první třetině je zapomenuta. Na bekhendu měl v mezikruží ložený puk na zkončení, bekhend ale netrefil.

24:41
Tresty

Vyloučen hráč František Gerhát (Litvínov), 2 min. za Nedovolené bránění
Gerhát zbytečně oslabuje svůj tým faulem za brankou Habala.

25:14

Jenže Litvínovu jako by oslabení vyhovovala, znovu se dostávají rychle k puku a šetří čas.

25:11

49 vteřin už je z oslabení pryč a Kudrna se dokonce dostal do střely, ta byla ztečována do ochranné sítě a tak se bude vhazovat před Habalem.

25:53

Fanoušci už pískají na domácí hráče, rozehrávka proti čtveřici hostí je opravdu tristní.

26:23

Plutnar pálil od modré, jeho střelu ale Godla vyrazil a zpětná přihrávka míří ven z třetiny. Další zdržení už bude znamenat, že přesilovku Vary opět promarní.

26:57

Následuje komerční přestávka, Litvínov je teď rozhodně v lepší pohodě, i přes dvě oslabení v řadě jsou to muži ve žlutém, kdo diktuje tempo.

27:00

Hladonik dokázal vyzrát na Hübla při vhazování ve středovém kruhu, za obránce si rychle a překvapivě sjel Vondráček, pas na něj ale bohužel nebyl přesný.

27:42

Právě kapitán Varů teď výborně hledal mezi kruhy najíždějící kolegy a Hübl musel podrazit Hladonika, aby útočík nazakončoval sám před Godlou.

27:48
Tresty

Vyloučen hráč Viktor Hübl (Litvínov), 2 min. za Podražení

28:25

A je to tu zase. Plutnar musí zpátky do rohu za svoji klec, Sukel ho tam totiž zahání skvělým forčekingem.

29:21

Domácí konečně uzavřeli Litvínov v jeho třetině. Od modré pálil Půlpán, do střely možná ještě sáhl Rachůnek, ale Godla má puk někde ve výstroji.

29:48

Litvínov je opět v plném počtu a Hüblovi scházel tak půlmetr, aby hned šel do zakončení.

30:29

Vondráček rozkmital své nohy a stal se hodně neřízenou střelou na levém kruhu, kterou Irving nedokázal zneškodnit, Vondráček ale byl příliš rozhozený, aby zakončil.

31:10

Vary se rovnají do dalšího útoku, tentokrát se snaží třetí formace proniknout do pásma.

32:09

Do zakončení se ale dostávají hosté. František Lukeš se natahoval po puku, který Habal jen vyrazil před sebe a zkušenému útočníkovi scházelo jen velmi málo. Následuje komerční přestávka.

32:10

Flek s Mikúšem prodiskutovali pauzu na ledě v konverzaci, jak vyzrát na hru soupeře ve středním pásmu, která dělá Energii problém.

33:01

Litvínov teď nachytal domácí při střídání a Zdráhal dostával zajímavě nabito na levý kruh. Tentokrát to ale produktivnímu útočníkovi nesedlo a střela mu sjela po čepeli.

33:47

Balinskis zakládal útok sám, jenže klička na modré čáře je většinou cestou k ofsajdu, a tak tomu je i nyní.

34:14

Hladonik teď vybojoval puk v pravém útočném rohu a pak naslepo hledal Redlicha, těsně jej minul, ale akce vypadala po dlouhé době nebezpečně také na straně Godly.

34:54

Karlovy Vary se osvobozují zakázaným uvolněním. Třetí formace tak nemůže střídat.

35:19

Vary se ale osvobodily tentokrát legálně a týmy mohou vystřídat.

35:41
Tresty

Vyloučen hráč Martin Kohout (K. Vary), 2 min. za Hákování
Kohout neuhlídal svou hůl na pravém kruhu útočné třetiny Litvínova. a poslal Jarůška k zemi.

35:53

A trend mizerných přesilovek pokračuje i v opačném gardu, Flek jel napadat za branku vybojoval puk a zadovkou jen tak tak nenašel Vondráčka před Godlou.

36:35

Litvínovští sice dokázali zamknout domácí, ale jen krátce a brzy o puk přišli.

37:02
Důležité

Dvě gólovky Varů v oslabení. Nejprve hldedal Beránek Černocha, vzápětí tomu bylo naopak a pokaždé už zela prázdná klec po přihrávce napříč slotem, chybělo tomu jediné. Zakončení.

38:20
Důležité

A ještě jeden nebezpečný útok. Paradoxně znovu na straně Varů. Do útoku se řítili Hladonik s Redlichem, druhý jmenovaný to vzal na sebe, ale vystřelil vedle lapačky Godly.

39:10
Tresty

Vyloučen hráč Andrej Kudrna (Litvínov), 2 min. za Podražení
Očekávejme útočné hody Litvínova, Kudrna jde sedět za podražení ve středním pásmu.

39:25

Tak konečně je to přesilovka, jak ji známe. Vondráček dostal přihrávku od Fleka v mezikruží a pálil krkolomně na pravý beton Godly, střela mu ale nesedla.

Skončila druhá třetina.

40:00

Druhé dějství nic nepřineslo góly, ale několik šancí a paradoxních situací ano. Hodně se hrálo v přesilových hrách, nebezpečnější byl ale téměř vždy oslabený tým. Verva byla opět aktivnější střelecky na pokusy na branku vede už 19:10.

Začala třetí třetina.

40:10

Jak už je dobrou tradicí, vhazování vyhrávají ti v oslabení, tedy Verva.

40:45

Půlpán přenechává Mikúšovi do velké rychlosti, ten ale opět končí na útočné modré přes Gerháta.

41:29

Litvínov už je kompletní, Godla si ještě po konci přesilové hry musel připsat dva zákorky, betony měl na správném místě.

42:09
Góly

Patrik Zdráhal (Litvínov) vstřelil branku (11. gól v sezóně), asistence Patrik Demel a Viktor Hübl. Stav zápasu K. Vary - Litvínov 1:3
Nejprve zvonila tyč po kombinaci Hübla s Chalupou tyč, o malý moment později Demel od pravého mantinelu poslal křižný pas napříč slotem a Zdráhalovi tentokrát střela forhendem sedla. Puk zaplul nad Habalovo rameno, ten neměl šanci.

42:30
Důležité

Litvínov už zase krouží kolem Habalovy svatyně. Jarůšek se ale do střely nepoložil a hra míří na druhou stranu.

43:14
Důležité

Havlín dostal pas zpoza branky na modrou, ještě si položil na led vystupujícího útočníka, stahovačkou se dostal za něj a pálil zápěstím. Za Godlou zvoní tyč.

43:53

A další gólovka, kterou Vary trestuhodně zahaují. Před Godlou se objevil s pukem Mikúš s Flekem, ti chtěli přihrát dvakrát před Godlou, jenže do těchto zbytečných hrátek se položil Hrbas a z totální šance je zmar.

44:23

Třetí formace zamyká hosty v jejich třetině, po kombinaci se ale sami nepřesnou přihrávkou vyhánějí z pásma.

45:06

Na led už skočily další řady, domácí nasazují čtvrtou, hosté elitní první. O puk se přetahují hráči u pravého mantinelu. Puk nakonec vyšťourali hostí a Irving poslal pozdrav Habalovi, střela byla ale slabá.

46:16

Půlpán se natahoval po dorážce, když před ním byla opět napůl prázdná branka. Rychlejší byl ale Zdráhal. Energie je ale dnes zoufalá v proměňování šancí. Následuje komerční pauza.

46:47

Litvínov si nechce komplikovat život a raději vyhazuje na zakázané uvolnění.

47:01

Kohout teď vyskočil na modré čáře a stáhl vysoko letící puk. Hned si jej hodil na čepel a střílel, nestačil ale seřídit mířidla a klec Godly netrefil.

47:50

Hosté napadají rozehrávku za brankou Varů, to jim bohatě ke štěstí stačí.

48:40

Hladonik získal pásmo pěkným zavezením podél pravého mantinelu. Tím ale akce Varů skončila. Litvínov se zase osvobozuje vyhozením.

49:06

Immo s Kulichem teď hledají cestu do pásma a daří se jim to. Druhá formace zamyká hosty v jejich pásmu, s pukem na holi čelem k brance Godly se ale ani jednou nedostali.

50:20

Méně než deset minut zbývá domácím na vyrovnání či otočku. Začínají ale za Habalovou klecí pod nátlakem forčekingu mužů ve žlutém.

51:10

Domácí se ze svého pásma vůbec nedostali. Naopak se museli bránit kombinaci, na jejímž konci byl Zygmunt, který byl netradičně na modré, odkud pálil a Habal musel dávat pozor.

51:26

Chalupa teď po vhazování hodil na záda Beránka, rozhodčí tvrdí, že čistě.

51:52
Tresty

Vyloučen hráč Patrik Zdráhal (Litvínov), 2 min. za Držení protihráče
To už ale neplatí o zákroku Zdráhala v pravém obranném kruhu.

52:20

Verva ale dvakrát po sobě hned posílá puk až k Habalovi.

52:44

A zase ke puk za Habalem. Modrá čára před Godlou je v oslabeních jako zeď, od které se hráči Varů jen odráží.

53:30

Zbývá pouhých dvacet vtreřin, jedna střela Vondráčka na vyrážečku Godly je opravdu málo při prohrávání o dvě branky.

54:09

Halou zní výkřiky nespokojenosti, i když je přítomno pouze povolené množství diváků.

54:39

Litvínov se chce srovnat, vyhazuje na zakázané uvolnění.

54:52
Důležité

Rohan si po levém mantinelu sjel do útočné třetiny a byl úplně sám. Rána z levého kruhu neměla úspěch. Poté se do samostatného úniku dostal Beránek. Ani nadvakrát Godlu nepřekonal, poté rozhodčí přerušil hru kvůli posunuté kleci. Komerční přestávka trochu uklidní emoce.

55:13

Tak ještě probíhá konzultace Adama Kiky s videorozhodčím, zda puk nepřešel brankovou čáru před tím, než byla branka posunutá i před hvizdem rozhodčího.

55:13

Telefonát stále probíhá, že by videorozhodčí opravdu našel záběr, průkaznější, než opakovaný záběr kostky KV Areny?

55:13

A je tu branka!

55:13
Góly

Jiří Černoch (K. Vary) vstřelil branku (7. gól v sezóně), asistence Ondřej Beránek a Martin Rohan. Stav zápasu K. Vary - Litvínov 2:3
Tak zřejmě dorážka Jiřího Černocha po Beránkově akci slaví úspěch, protože byla dostatečně rychlou, než rozhodčí zapískal. Puk byl někde v Godlovi, který už byl za brankovou čárou.

55:54

Hra se kouskuje, Litvínov ale chce hodit situaci při gólu za hlavu.

56:02

Balinskis zkoušel nahodit z levé strany od modré čáry. Před Habalem bylo hodně nohou a holí, brankář ale puk našel a polapil.

56:53

Zdráhal teď výborně natahuje čas. S pukem se prosmýkl podél pravého mantinelu a ještě dokázal najít Hübla. Do zakončení se ale hosté nedostali.

57:38
Důležité

Mohlo být rozhodnuto. Za obránce dostal puk Sukel, zkoušel zakončit jednoručně bekhendem puk za pravý beton Habala a chybělo jen málo, aby se mu to povedlo.

58:17
Tresty

Vyloučen hráč Giorgio Estephan (Litvínov), 2 min. za Podražení
Estephan se položil na led, když chtěl vypíchnout puk při dlouhém pasu, bohužel s tím trefuje i brusle jednoho z pronikajícíh domácích.

58:17

Habal je na střídačce, domácí půjdou do přesilovky 6 na 4.

58:30

Hosté vyhazují po tvrdé ráně Plutnara od modré čáry.

58:58
Důležité

Puk poskakoval v brankovišti, Godla byl úplně dezorientovaný po sehrávce Rachůnka na Vondráčka před brankou. Nakonec ale kotouč končí pod ležícím Godlou.

59:10

Kudrna už mohl rozhodnout, Plutnar mu ale do jeho bekhendové žabky stačil vložit hůl a tak je stále možné vyrovnání.

59:56

Vary střílejí z každé pozice, od levého mantinelu střílel Kohout, Godla chytá.

59:59

Plutnar se ještě dostal do střely, Godla ale zasáhl levým betonem a nikdo už dorážku nenalezl.

Skončila třetí třetina.

60:00

Je dobojováno, hosté ukončují sérii tří proher a odváží si plnou porci bodů. Nutno říci, že zřejmě zaslouženě, domácí hráli špatně většinu zápasu a bojovnou koncovkou si jen vylepšili reputaci. Já přeji hezký zbytek večera a někdy příště u online přenosu naviděnou.

Počet diváků: 1 000

Konec utkání.

Vzájemné zápasy

7. ledna 2024 15:30K. Vary-Litvínov 2:1P
3. ledna 2024 17:30Litvínov-K. Vary 1:6
24. listopadu 2023 17:30Litvínov-K. Vary 6:4
6. října 2023 17:30K. Vary-Litvínov 1:4
5. února 2023 16:30Litvínov-K. Vary 1:2P
28. prosince 2022 17:00K. Vary-Litvínov 3:0
6. listopadu 2022 15:30Litvínov-K. Vary 5:3
4. října 2022 17:30K. Vary-Litvínov 1:4
8. března 2022 17:20K. Vary-Litvínov 3:1
6. února 2022 15:30Litvínov-K. Vary 4:3P
5. prosince 2021 15:30K. Vary-Litvínov 2:3
17. října 2021 15:00Litvínov-K. Vary 4:3
7. února 2021 15:30Litvínov-K. Vary 3:2P
5. ledna 2021 17:30K. Vary-Litvínov 4:6
30. prosince 2020 15:30K. Vary-Litvínov 2:3P
15. listopadu 2020 13:15Litvínov-K. Vary 1:2
23. února 2020 15:30Litvínov-K. Vary 6:4
10. ledna 2020 17:30K. Vary-Litvínov 3:2P
26. listopadu 2019 17:30Litvínov-K. Vary 2:1
9. října 2019 17:30K. Vary-Litvínov 4:3P
19. března 2019 17:30K. Vary-Litvínov 4:5P
17. března 2019 15:30Litvínov-K. Vary 3:6
15. února 2019 17:30Litvínov-K. Vary 5:4P
30. prosince 2018 17:30K. Vary-Litvínov 2:3
14. listopadu 2018 17:30Litvínov-K. Vary 7:2
28. září 2018 17:30K. Vary-Litvínov 3:4P
20. dubna 2018 18:00K. Vary-Litvínov 0:1P
10. dubna 2018 17:20Litvínov-K. Vary 1:5
6. dubna 2018 17:30K. Vary-Litvínov 3:4P
27. března 2018 17:30Litvínov-K. Vary 3:1
19. února 2017 15:30Litvínov-K. Vary 3:2P
3. ledna 2017 18:00K. Vary-Litvínov 2:3
18. listopadu 2016 17:30Litvínov-K. Vary 2:1P
2. října 2016 15:30K. Vary-Litvínov 1:3
19. dubna 2016 18:00K. Vary-Litvínov 5:3
17. dubna 2016 15:30Litvínov-K. Vary 3:2
5. dubna 2016 18:00K. Vary-Litvínov 3:2
3. dubna 2016 15:30Litvínov-K. Vary 5:3
18. března 2016 17:30Litvínov-K. Vary 2:1P
13. března 2016 15:30K. Vary-Litvínov 2:3
28. února 2016 15:30Litvínov-K. Vary 3:1
17. ledna 2016 15:30K. Vary-Litvínov 4:3
29. listopadu 2015 15:30Litvínov-K. Vary 1:4
16. října 2015 18:00K. Vary-Litvínov 2:3
23. ledna 2015 18:00K. Vary-Litvínov 0:2
5. prosince 2014 17:30Litvínov-K. Vary 4:2
19. října 2014 18:20K. Vary-Litvínov 2:1
12. září 2014 17:30Litvínov-K. Vary 5:0
21. března 2014 18:00K. Vary-Litvínov 0:3
14. března 2014 17:30Litvínov-K. Vary 5:1
25. února 2014 17:30Litvínov-K. Vary 2:1
3. ledna 2014 18:00K. Vary-Litvínov 2:1
19. listopadu 2013 17:30Litvínov-K. Vary 2:1
4. října 2013 18:00K. Vary-Litvínov 3:1
31. ledna 2013 18:10Litvínov-K. Vary 4:1
21. prosince 2012 18:00K. Vary-Litvínov 2:3
4. listopadu 2012 17:30Litvínov-K. Vary 5:2
28. září 2012 18:00K. Vary-Litvínov 4:2
8. dubna 2012 17:30K. Vary-Litvínov 4:1
30. března 2012 17:30Litvínov-K. Vary 6:3
18. března 2012 17:30K. Vary-Litvínov 6:2
9. března 2012 17:30Litvínov-K. Vary 3:4
17. ledna 2012 17:30Litvínov-K. Vary 4:1
1. prosince 2011 18:10K. Vary-Litvínov 2:5
21. října 2011 18:00K. Vary-Litvínov 6:2
11. října 2011 17:30Litvínov-K. Vary 4:3P
6. února 2011 18:10Litvínov-K. Vary 2:3
2. ledna 2011 16:00K. Vary-Litvínov 4:1
21. listopadu 2010 17:30Litvínov-K. Vary 0:2
12. října 2010 18:00K. Vary-Litvínov 6:3
5. února 2010 17:30Litvínov-K. Vary 4:3
9. prosince 2009 18:00K. Vary-Litvínov 6:2
1. listopadu 2009 17:30Litvínov-K. Vary 5:6
27. září 2009 17:30K. Vary-Litvínov 2:3
7. března 2009 17:30K. Vary-Litvínov 4:2
6. března 2009 18:00K. Vary-Litvínov 3:1
3. března 2009 17:00Litvínov-K. Vary 1:2N
2. března 2009 17:00Litvínov-K. Vary 2:3N
23. ledna 2009 18:00K. Vary-Litvínov 5:1
12. prosince 2008 17:30Litvínov-K. Vary 5:4
24. října 2008 18:00K. Vary-Litvínov 1:2
19. září 2008 17:30Litvínov-K. Vary 4:2
11. března 2008 0:00K. Vary-Litvínov 3:2
8. března 2008 0:00Litvínov-K. Vary 2:3
7. března 2008 0:00Litvínov-K. Vary 3:2P
4. března 2008 0:00K. Vary-Litvínov 3:2
3. března 2008 0:00K. Vary-Litvínov 6:2
20. ledna 2008 0:00Litvínov-K. Vary 1:0P
19. prosince 2007 0:00K. Vary-Litvínov 3:5
28. října 2007 0:00Litvínov-K. Vary 6:2
23. září 2007 0:00K. Vary-Litvínov 3:1