Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Je dnes poslední den hokejového čtvrtfinále letošního ročníku play off extraligy, nebo nám Sparta ještě nabídne čtvrteční rozuzlení v Praze? Dobrý den z třinecké Werk Areny, kde se nachází odpověď na tuto otázku.

Pražané byli favority série a tak velmi častým tipem některých expertů na celkové vítězství, teď mají ale nůž třinecké brusle na krku, jelikož prohrávají 3:2 na zápasy a navíc musí dobýt soupeřův led.

Sparta v posledním zápase skoro nepůjčila Třinci puk, vypálila 89 střel. Jenže 37 jich skončilo na výstroji blokujících obránců, 20 letělo mimo a zbylých 32 střel pochytal či vyrazil vynikající Ondřej Kacetl.

Kacetl si připsal už 11 čisté konto v play off v kariéře a více jich mají jen Roman Málek a Petr Bříza. Úspěšnost Kacetla nyní čítá 95,59 procenta.

Sestavy a rozestavení

TřinecTřinec

90 Kacetl
Kacetl
o hráči
Marinčin
o hráči
4 Smith
Smith
o hráči
24 Kaňák
Kaňák
o hráči
J. Jeřábek
o hráči
55 Adámek
Adámek
o hráči
52 Doudera
Doudera
o hráči
Čukste
o hráči
Růžička
o hráči
Voženílek
o hráči
56 Daňo
Daňo
o hráči
Kurovský
o hráči
20 Vrána
Vrána
o hráči
Nestrašil
o hráči
Dravecký
o hráči
Marcinko
o hráči
Hudáček
o hráči
88 Hrňa
Hrňa
o hráči
40 Roman
Roman
o hráči
Chmielewski
o hráči

SpartaSparta

43 Kovář
Kovář
o hráči
Polášek
o hráči
Kempný
o hráči
60 Warg
Němeček
o hráči
Krejčík
o hráči
Moravčík
o hráči
63 Jandus
Jandus
o hráči
26 Řepík
Řepík
o hráči
71 Sobotka
Sobotka
o hráči
88 Forman
Forman
o hráči
25 Kaše
Kaše
o hráči
51 Horák
Horák
o hráči
Tomášek
o hráči
23 Kousal
Kousal
o hráči
42 Vitouch
Vitouch
o hráči
Buchtele
o hráči
E. Thorell
o hráči
G. Thorell
o hráči
Vauhkonen
o hráči

Rozhodčí: Jeřábek (CZE), Šindel (CZE) - Axman (CZE), Ondráček (CZE)
Počet diváků: 5 400

Třinec ordinuje od začátku vyřazovacích bojů svůj play off mód. Nicolas Hlava z Litvínova to nazval "buzerantským hokejem", experti by možná spíše řekli velmi propracovaný defenzivní systém s bráněním modré čáry a vysoce efektivními brejky a přesilovkami. Zkrátka jim to ale funguje.

Do sestavy domácích se vrací po odpykání disciplinárního trestu Tomáš Marcinko. Sparta se naopak musí obejít bez Jakuba Konečného, který v závěru posledního utkání nesmyslně atakoval Kaňáka u hrazení a byl vyloučen do konce zápasu, s čímž se automaticky pojí i další trest.

Miloš Hořava si tedy opět musel hrát s útočnými formacemi a dnes jakoby jel podle vlaječek u jmen, protože své tři cizince v útoku sdružil ve čtvrté formaci. Bratři Thorellové a finský křídelník Vauhkonen dnes mají podle zápasu nastupovat společně.

Soupiska Sparty ale hlásí kromě ztráty také jeden návrat, v základní části velmi slušně produktivní Martin Jandus je dnes zařazený jako sedmý bek.

Trenér Hořava mluvil po předchozím utkání hlavně o změně přesilovkového vzorce Sparty. Uvidíme tedy, jestli tradiční nahrávka do rány Řepíkovi bude dnes méně využívanou variantou.

O Třinci se mluví jako o týmu se skvělým blokováním střel a je to dozajista pravda. To nejúchvatnější na tom je však fakt, že se tato obětavost nedá připsat jednotlivcům, o vedení v týmové tabulce se s dvanácti bloky dělí hned čtveřice hráčů.

Sudí Jeřábek se Šindelem už dávají pokyn hráčům, aby zrychlili přípravu na úvodní buly jde se pomalu na věc.

Utkání začalo.

0:03

Sobotka uspěl na úvodním buly proti Vránovi, který přivedl svoji druhou řadu jako zahajovací.

0:41

Sparta musí od začátku šlapat více do bruslí, Kacetl ale zatím neměl žádnou práci.

1:20

Moravčík nahazoval od modré čáry zápěstím a Horák se ještě snažil sáhnout do jeho pokusu. Puk ale jen zaduněl o zadní mantinel.

1:53

Marcinko s Hudáčkem už ale mají kotouč před Kovářem, hledají střeleckou příležitost.

2:28

Pražané chybovali v rozehře, získala ale po zaváhání puk zpět a tak zahraniční letka může zaútočit. Gustaf Thorell nahazuje za branku Kacetla.

3:18

Forman už je zpět na ledě se Sobotkou a Řepíkem, centr první formace se dostal na levý kruh a vyzýval ke střele Řepíka, jeho rána byla ale, jak už je v této sérii tradicí, zblokována.

3:55

Oceláři vyvezli puk za branku Kováře, tam ale přišli o kotouč a do útoku se tak mohou zase pustit hosté. Voženílek však nakonec vybojoval puk proti Kašemu u mantinelu.

4:38

Tomášek s Horákem bojují o puk v pravém útočném rohu, Oceláři jsou ale zase nepříjemní, okamžitě tlačí soupeře do mantinelů a nevadí jim fyzické souboje u hrazení.

5:51

Třinec jen odevdal kotouč vyhozením z pásma, Kempný ale zpětným nahozením nenašel nikoho a jelikož byl na své půli, píská se zakázané uvolnění.

5:54
Důležité

Vynikající rána zápěstím vylétla po buly z levého kruhu z hole Marka Daňa. Kovář si vyjel z branky výborně a s tvrdým projektilem si poradil.

6:25

Doudera nahodil puk po prknech příliš prudce, zakázané uvolnění tedy pískáno také domácím.

6:57

Nestrašil nahodil puk Kurovskému do jízdy, ten ale pouze zavezl puk do útočného rohu, kde o něj přišel.

7:24
Góly

Vladimír Dravecký (Třinec) vstřelil branku (5. gól v play-off), asistence Tomáš Marcinko. Stav zápasu Třinec - Sparta 1:0
Sparta ztratila hlavu a pětice Sparty se sjela do pravé poloviny útočného pásma Třince. Nahození se odrazilo od zadního mantinelu před branku do skrumáže, ze které vypadl puk před branku. Na hraně levého kruhu stojící Dravecký tak uklízel do prázdné.

8:29

Sparta je dál pod tlakem, Erik Thorell neudržel kotouč za brankou v rohu svého obranného pásma.

8:50

Hra se ale přesunula před Kacetla a po buly se k nahození od modré čáry dostal Warg. Kacetl ale i přes dvojitou clonu našel místo, kudy na puk viděl a zasáhl.

9:08

Sobotkova řada zamkla domácí před Kacetlem, Němeček nahazoval a Sobotka chtěl tečovat u levé tyče třinecké branky, netrefil ale nabídku.

10:00

Tomáček od pravého hrazení viděl rozjetého Horáka na ose kluziště, přihrávka ale nebyla dostatečně přesná.

10:38

Warg nahodil opět zápěstím z levé strany modré čáry, po něm se opřel do nahození Moravčík, Třinec ale zase skvěle blokuje a brání prostor před Kacetlem.

11:19
Důležité

Voženílek zajel s pukem do levého útočného rohu a už to vypadalo, že obkrouží branku, jenže on mazaně přihrával Růžičkovi do pravého kruhu a ten měl vynikající pozici na střelu forhendem. Kovář zasáhl tělem a pak i koncem hole.

12:10

Sparta se dostala na kotouč proti Kurovskému, musí ale překonávat val na modré čáře Třince.

12:33

Forman dával puk sice naslepo, ale výborně před Kacetla, puk však projel skrumáží a Třinec poté vyhazuje na zakázané uvolnění.

13:04

Hudáček poslal puk do středního pásma Kaňákovi a ten se nerozpakoval pomoci forvardům s útokem, puk ale zatím dostali jen do levého útočného rohu.

13:46

Buchtele hned za půlkou nastřelil puk do útoku, Vitouch s Kousalem ale dokázali vybojovat kotouč.

14:13

Ne na dlouho, Třinečtí zase vyhazují.

14:33

Erik Thorell předal bratrovi, Gustaf vracel puk Kempnému a ten pálil jedovatou ránu z levé strany modré čáry. Trefil ale Kacetla.

15:08

Sparta ale zůstává v tlaku, Sobotkova formace už střídá na led, zatímco Voženílek s kolegy už jsou na ledě dlouho.

15:23

Krejčík pálil, trefil ale jen Murovského před sebou. Poté pálil z druhé strany Moravčík, jeho pokus si ale pohlídal Kacetl. Následuje komerční pauza.

15:44

Sparta se nemůže dostat do slotu s pukem, Třinec opět nutí hosty házet puk po prknech a hledat novou skulinu.

16:24

Další vyhození Ocelářů tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění.

16:44

Nahození z červené čáry si sebral Kacetl raději do lapačky.

16:54

Kovář musel zasahovat proti nahození od modré čáry z hole Adámka, Voženílek pak zase vymýšlel přihrávku zpoza Kovářovy branky a hledal zase Růžičku, neúspěšně a Třinec se navíc vyhnal z útočného pásma. Při návratu vyrobili domácí zakázané uvolnění.

17:26

Kempný pálil z velkého úhlu z levé strany, i zde ale už byla připravena vyrážečka Kacetla na správném místě.

17:52

Sobotka trefil Kurovského u pravého hrazení ve středním pásmu při útoku Sparty, Kurovský spěchá na střídačku a drží se za obličej.

18:28

Tak nikoliv, napíchl se na vlastní hůl zaseknutou o mantinel. Třinec ale může pokračovat v útoku, jelikož nahozením získali vhazování před Kovářem.

18:54

Voženílek vyjel sám z pravého rohu před branku a jen tak tak nezakončil za pravý beton Kováře. Adámek vracel puk po mantinelu za branku Sparty. První u puku ale budou obránc Sparty.

19:28

Třinec má výhodu, Forman ale už sáhl do rozehry soupeře a bude se vylučovat.

19:43
Tresty

Vyloučen hráč David Němeček (Sparta), 2 min. za Podražení
Němeček podrazil Romana v kličce před branku.

19:53

Hosté ale okamžitě po buly vyhodili a tohle jim bude prozatím stačit.

Skončila první třetina.

20:00

První třetina je minulostí a radost mají domácí Draci. Ti zvláštní chybou při rozebrání si hráčů dali Draveckému obrovský prostor a snadnou příležitost k zakončení.

20:00

Sice je tradicí uvádět hlavně střely na branku. Já ale nabídnu tentokrát neoficiální statistiku střeleckých pokusů celkem. Třinec jich vygeneroval 13, Sparta 25. Deset z nich ale domácí zase zblokovali.

Začala druhá třetina.

20:01

Přesilovka Třince musí začít od Kacetlovy branky, Sparta uspěla na buly a nahodila hned puk daleko od své branky.

20:19

Ofsajd navíc zastavuje domácí útok.

20:33

Oceláři se stále nemohou dostat do pásma, Sparta výborně zvládá své oslabení.

20:50

Až nyní Nestrašil trvale získá útočné pásmo.

21:04

Jenže Sparťané vystihli rozehru domácích a zase vyhazují.

21:23

Marinčin teprve střídal a chyběl teď na pravé straně modré čáry. Další vyhození.

21:50
Důležité

Sparta už byla v pěti mužích, Hrňa si ale ještě připsal nebezepčný pokus z pozice na pravém kruhu ve slotu. Netrefil ale v pokleku branku soupeře.

22:34
Tresty

Vyloučen hráč Michal Řepík (Sparta), 2 min. za Vysoká hůl
Jenže Třinec se vrátí do přesilové hry, Řepík napadal rozehru domácích příliš horlivě a trefil soupeře holí do obličeje.

23:04
Góly

Tomáš Marcinko (Třinec) vstřelil branku (13. gól v play-off), asistence Martin Růžička . Stav zápasu Třinec - Sparta 2:0
Nádherná souhra domácích. Růžička už mohl z levé=ho kruhu střílet, když mu šel kotouč proti čepeli, ale ještě dokonale přihrál k levé tyči Marcinkovi a ten zasouval do prázdné klece.

23:33

Voženílek zaváží další puk do útoku, dnes je nejodvážnějším útočníkem domácích.

23:55

Voženílek motal hlavy Sparťanů a ti jen vyhazují puk na zakázané uvolnění. Pražané jsou hodně dole.

24:18

Krejčík ukazuje, že si mají útočníci více najíždět, jenže Oceláři vystihli jeho rozehru.

25:20
Důležité

Kempný pálil ze zákrytu čtyř těl dobrou ránu a Kacetl musel sáhnout hlouběji do svého repertoáru zákroků. Fantom této série ale zase odolal a vyrazil puk do rohu za brankou.

26:09

Horák byl rozjetý na pravé straně a dostal puk ideálně do hole. Centr druhé formace si vyjel do středu a střílel forhendem mezi betony, Kacetl opět zasáhl.

26:09

Poté se strhla mela před Kacetlem a Kaše s Hudáčkem sedo sebe pustili.

26:16
Tresty

Vyloučen hráč Libor Hudáček (Třinec), 2 min. za Hrubost

26:16
Tresty

Vyloučen hráč David Kaše (Sparta), 2 min. za Hrubost

26:43

Hraje se tedy ve čtyřech, Sparta je aktivnější a Tomášek s Krejčíkem se snaží najít prostor k zakončení.

27:13

Doudera dostal puk do středního pásma, Vitouch ale hned otočil hru. Kacetl musel zasahovat proti jeho ráně z úhlu z levé strany.

27:53

Vrána nedokázal odzborjit Kousala a Sparta se opět usadí před Kacetlem.

28:23

kaše už je zpět na ledě, nabíjel Řepíkovi do rány z voleje, tomu ale tentokrát střela nesedla.

28:48

Kaše se Sobotkou projížděli do zakončení, nenašli ale cestu ke Kacetlovi.

29:05
Tresty

Vyloučen hráč Tomáš Marcinko (Třinec), 2 min. za Podražení
Daňo podrazil Sobotku u mantinelu a Sparta dostane šanci ke korekci stavu zápasu.

29:18

Horák zkusil štěstí ranou zápšstím z levého kruhu, netrefil ale přesně.

29:51

Vauhkonen nechal puk za sebou a Voženílek může střádat cenné sekundy na půlce soupeře.

30:19

Řepík naznačil ránu, ale hledal Tomáška na pravém kruhu, nepřihrával ale přesně.

30:44

Kousal střílel z pozice nad kruhy, jeho ránu ale Třinečtí tečovali alespoň mimo branku.

31:05

Daňo vyskočil z trestné a hned měl puk na čepeli. Neměl ale rychlost a tak jen vystřelil za modrou čarou.

31:50

Marinčin ,musel dávat pozor, ostře na něj dotíral Erik Thorell, domácí ale zvládli situaci a vyhodili puk do bezpečí středního pásma.

32:37

Zakázané uvolnění domácích po pomalém vyhození Ocelářů. Sudí si dali načas, ale nakonec pískají.

33:01

Sparta musí stupňovat tlak a už hodně vrhá síly do útoku. Musí ale zase zpátky pro kotouč, domácí vyhodili šikovně puk tak, aby se nepískal icing.

33:50

Kempný nemá, komu by poslal puk do jízdy, musel se s kotoučem vracet obloukem zpět a zkusit to znovu.

34:25

Tentokrát to zakázané uvolnění je, Třinec je ale s tímto smířený a nejde o krizi, jde o jasný záměr a taktiku.

34:50

Forman dostal puk do slotu na pravý kruh a střílel křížem na vyrážečku, Kacetl má další dobrý zákrok, byť tento nebyl tak složitý. Proběhne komerční pauza.

35:04

Forman musel rozehrávat před dotírajícím Vránou rychle, k puku se pak dostali domácí a zakončení si připsal Nestrašil. Kovář drží puk v lapačce.

35:37
Důležité

Dvě obrovské příležitosti Třince. Nejprve měl Hudáček šanci z mezikruží, poté střílel Adámek nad kruhy a puk vyletěl vysoko do vzduchu, odkud však spadl zase do brankoviště. Kovář netušil, co se děje ale kotouč nakonec hosté dokázali odpálit mimo hrací plohu.

36:23

Sparta zase musí přidat na intenzitě, Němeček ale nejprve musí získat útočné pásmo.

36:58

Hrňa protečoval puk do útočného pásma, tam ale Němeček sebere puk před útočníky Třince.

37:38

Němeček teď odvezl hůl Nestrašilovi a moc nevěřím, že o tom nevěděl. To by byl menší trest za nedovolené bránění, rozhodčí ale situaci nechávají plynout.

38:16

Hudáček hledal Voženílka před brankou Kováře, pas ale nebyl přesný.

38:48

Pražané se rozbili o val na modré čáře Třince.

39:08

Kousal vybojoval puk po nahození Sparty, Polášek ale musí s kotoučem ven z pásma.

39:36

Buchtele napálil puk do útoku, obránci ale hned vrací kotouč do středního pásma a tuhle hru mají Třinečtí zvládnutou.

39:56

Buly ve středním pásmu už nic nevyřeší, Vrána si jen zlepší statistiku.

Skončila druhá třetina.

40:00

Sparta má dvacet minut, aby odvrátila konec sezony. Musí ale vstřelit nejméně dvě branky a nachystat si dostatek sil na další zásah. To domácí vypadají spokojeně, přesně ví, co mají dělat, spoléhají na jednoduché vyhazování puku a dvě zdi. Jedna na modré čáře a druhá jménem Kacetl.

40:00

Hráči už jsou zpět na ledě Werk Areny, Pražané budou hrát o život.

Začala třetí třetina.

40:04

Na vhazování uspěl tentokrát Petr Vrána, Nestrašil hned poslal kotouč do útočného pásma,.

40:26

Sobotka ale získal puk i útočné pásmo, pak přes Kempného hledal v dobré příležitosti Formana, jenže ten selhal při střele proti přesouvajícímu se Kacetlovi.

41:00

Zakázané uvolnění domácích, nechtějí riskovat komplikace.

41:09

Oceláři získali pásmo a Hudáček zavezl puk do rohu za brankou. Viděl pak výborně postaveného Marcinka a ten pálil ze slotu forhendem. Netrefil ale z vynikající pozice.

42:18

Vitouch podržel puk na mantinelu za Kacetlovou brankou. Víc ale Sparta nedokázala vytěžit z tohoto útoku a domácí ji vyhnali ze svého obranného pásma.

42:59

Voženílek zastavil puk ve středním pásmu při rozehře soupeře a zase jen snadno pošle kotouč za branku Kováře.

43:34
Tresty

Vyloučen hráč Milan Doudera (Třinec), 2 min. za Podražení
Řepíka Doudera poslal nechtěně k ledu, když mu hůl zůstala mezi bruslemi soupeře, který byl v ofsajdu. Sparta tedy dostává lacině přesilovku.

43:48

Kacetl střele rukou s lapačkou po ráně Kousala z pravého kruhu, puk ale je bezpečně v síťce jeho rukavice.

43:59

Až moc si přihrávali Sparťané v přesilovém obrazci a nikdo nesebral odvahu k ráně, obránci pak dostali puk ze své třetiny.

44:44

Kousalova rána rozvlnila síť za brankou Kacetla po teči Formana.

44:55

Vauhkonen našel odražený puk před Kacetlem, neměl ale kudy dostat puk přes levý beton Kacetla.

45:35

Oba týmy jsou kompletní Kacetl ale ještě musel zasahovat maskou či ramenem proti poslední ráně v přesilové hře.

46:20

Třinečtí už zvládli po oslabení také vystřídat, ofsajd jim však znemožní jít do útoku.

46:33

Zakázané uvolnění, pro zpestření se ale tohoto přestupku jednou dopustila i Sparta.

46:46

Rychlé nohy ukázal Sobotka, dojel nahození za branku, jeho přihrávka naslepo ale nenašla nikoho v rudém dresu.

47:23

Ofsajd zastavuje další útočné snažení hostí.

47:50
Góly

Libor Hudáček (Třinec) vstřelil branku (23. gól v play-off), asistence Martin Marinčin a Ondřej Kacetl. Stav zápasu Třinec - Sparta 3:0
Sparta už otvírá vrátka a to se také dělají chyby. Hudáček projel mezi Krejčíkem a Jandusem a předvedl Vejvodovo zakončení, které v NHL proslavil Marek Malík v nájezdech. Nádherné zakončení holí mezi nohama.

48:14
Góly

Michal Kempný (Sparta) vstřelil branku (3. gól v play-off), asistence Jan Buchtele. Stav zápasu Třinec - Sparta 3:1
Jenže kouzlo Kacetla je také pryč. Kempný našel odražený puk mezi kruhy a švihem jej poslal do levého horného rohu Kacetlovy branky.

49:03

kaše nahodil puk do brankoviště před Kacetlem, tam hlídkoval Sobotka, ten ale nedosáhl na dorážku.

49:34

Kempný obešel Daňa, schytal ale pak čistý hit u mantinelu, když se Daňo do souboje vrátil.

50:19

Hra chytili obrovský spád, Němeček zavezl puk a hned za modrou čarou střílel zápěstím, puk ale letěl mimo.

50:47
Tresty

Trest týmu (Sparta), 2 min. za Příliš mnoho hráčů na ledě
Tohle je velká chyba střídačky. Sparťanů skočilo na led šest.

50:55
Góly

Tomáš Marcinko (Třinec) vstřelil branku (14. gól v play-off), asistence Martin Růžička a Jakub Jeřábek. Stav zápasu Třinec - Sparta 4:1
To byla rychlost. Jeřábek nabil doleva Růžičkovi, ten vypálil, puk se odrazil před branku pro Marcinka a ten uklízel do odkryté klece, protože Kovář neměl šanci přesunout se po zákroku proti Růžičkovi.

51:13

Marcinko dostal puk do středního pásma, to Třinci úplně stačí.

51:49
Důležité

Růžička se dostal s Daňem do úniku dvou na jednoho, chtěl naznačit ránu a hodil puk doleva kolegovi, jenže obránce padl do jeho nabídky.

52:44

Daňo najížděl Marcinkovi stejně jako Růžičkovi, když Marcinko odzbrojil Kempného a ujel do úniku, přihrávka ale byla příliš prudká a nebyla do forhendu pro Daňa.

53:50

Vrána vyváží puk po levé straně, Krejčík musí okamžitě kapitána soupeře odzbrojit. To e mu povedlo, jenže Horák po jeho přihrávce jen zbrkle naslepo střílel směrem Kacetl.

54:38

Pokud se nestane zázrak, Pražané mají pět minut do konce sezony. Erik Thorell s Moravčíkem se o zázrak sice snaží, bílá zeď na modré čáře ale opět funguje.

55:28

Jandus nahodil o mantinel do útoku, Jeřábek ale zase snadno vyhazuje do středního pásma.

56:30

Čas Pražanům neúprosně běží, Němeček nahazuje další kotouč, Sparta ale už nemá sílu ani přečíslit soupeře v dojíždění nahození.

56:41

Poslední komerční pauza v třetí třetině po ofsajdu Sparty.

57:02

Sparta už je v šesti, Kovář sedí na střídačce.

57:09

Hosté vyhráli buly a kombinují, Třinec je v pěti v maličkém boxu před Kacetlem.

57:14

Rána z pravého kruhu zaplula do lapačky brankáře.

57:27
Góly

Martin Růžička (Třinec) vstřelil branku (29. gól v play-off). Stav zápasu Třinec - Sparta 5:1
57. gól v play of v extralize a potřetí v této sérii do prázdné přes celé hřiště. Pepíček Melen tedy zní se svým hitem Né pětku né a Růžička už ví, že tato série je dokonána.

58:20

Rozdíl čtyř branek jasně určuje, kdo vyhraje, Třinec ale stále poctivě vyhazuje puk, hned jak jej získá ve svém pásmu.

59:00

Hala už stojí na nohou a děkuje svým hrdinům, Jandus se ale ještě snaží alespoň snížit tento debakl.

59:38

Puk je ve středním pásmu, Kacetl už je uvolněný ve stoje.

59:55

Tak ještě zakázané uvolnění Sparty.

Skončila třetí třetina.

60:00

Dobojováno, Třinec dnes vítězí 5:1 a v sérii 4:2. Spartě končí sezona ve čtvrtfinále. Pražané budou jistě hodně zklamaní, vyhlašovali útok na titul. Třinec ale nechce skončit se svou titulovou jízdu, vždyť stále obhajují tři mistrovské sezony v řadě!

60:00

Ode mě je to vše, já vám děkuji za sledování čtvrtfinále a zvu vás na velmi napínavé souboje semifinále, kde na sebe narazí Třinec a Pardubice, respektive Hradec Králové a Vítkovice. Hezký večer.

Počet diváků: 5 400

Konec utkání.

Vzájemné zápasy

13. dubna 2024 13:00Sparta-Třinec 2:3P
11. dubna 2024 17:00Třinec-Sparta 2:1P
9. dubna 2024 18:30Sparta-Třinec 2:3
7. dubna 2024 18:00Třinec-Sparta 4:1
6. dubna 2024 17:00Třinec-Sparta 2:3P
3. dubna 2024 18:00Sparta-Třinec 3:2P
2. dubna 2024 18:30Sparta-Třinec 3:0
28. ledna 2024 16:00Sparta-Třinec 5:1
20. prosince 2023 17:00Třinec-Sparta 1:2N
29. října 2023 16:00Sparta-Třinec 3:2P
17. září 2023 17:45Třinec-Sparta 2:3N
28. března 2023 17:00Třinec-Sparta 5:1
26. března 2023 16:30Sparta-Třinec 0:3
24. března 2023 19:00Třinec-Sparta 3:1
23. března 2023 17:00Třinec-Sparta 2:4
20. března 2023 19:00Sparta-Třinec 2:3P
19. března 2023 14:00Sparta-Třinec 3:2
26. února 2023 16:00Sparta-Třinec 4:2
29. listopadu 2022 18:30Sparta-Třinec 1:0
16. listopadu 2022 17:00Třinec-Sparta 2:1
16. října 2022 17:00Třinec-Sparta 4:2
28. dubna 2022 19:00Sparta-Třinec 1:2
26. dubna 2022 17:00Třinec-Sparta 7:3
23. dubna 2022 17:00Sparta-Třinec 5:2
22. dubna 2022 18:30Sparta-Třinec 2:3
19. dubna 2022 17:00Třinec-Sparta 1:2
18. dubna 2022 17:00Třinec-Sparta 4:1
4. února 2022 17:00Třinec-Sparta 4:1
23. prosince 2021 18:30Sparta-Třinec 5:8
29. října 2021 17:00Třinec-Sparta 4:2
17. září 2021 18:30Sparta-Třinec 4:7
28. února 2021 17:20Sparta-Třinec 4:2
9. února 2021 17:20Sparta-Třinec 3:2
17. ledna 2021 17:30Třinec-Sparta 5:4N
1. prosince 2020 17:00Třinec-Sparta 4:2
31. ledna 2020 17:00Třinec-Sparta 5:1
22. prosince 2019 16:00Sparta-Třinec 3:2
1. listopadu 2019 17:00Třinec-Sparta 2:3
19. září 2019 18:30Sparta-Třinec 4:2
27. února 2019 18:30Sparta-Třinec 2:3
13. ledna 2019 17:30Třinec-Sparta 2:1
25. listopadu 2018 15:00Sparta-Třinec 1:3
12. října 2018 17:00Třinec-Sparta 4:5N
23. ledna 2018 17:00Třinec-Sparta 1:0
3. ledna 2018 18:30Sparta-Třinec 3:5
19. listopadu 2017 15:00Sparta-Třinec 2:1
6. října 2017 17:00Třinec-Sparta 4:1
29. ledna 2017 17:00Sparta-Třinec 12:3
20. prosince 2016 17:00Třinec-Sparta 2:1
30. října 2016 15:00Třinec-Sparta 3:2
16. září 2016 18:30Sparta-Třinec 3:4N
26. února 2016 17:00Třinec-Sparta 2:3N
12. ledna 2016 18:30Sparta-Třinec 4:3
27. listopadu 2015 17:00Třinec-Sparta 4:2
11. října 2015 15:00Sparta-Třinec 7:5
6. dubna 2015 18:20Sparta-Třinec 2:3
4. dubna 2015 16:20Třinec-Sparta 3:2N
2. dubna 2015 18:20Sparta-Třinec 2:1P
1. dubna 2015 18:20Sparta-Třinec 4:1
29. března 2015 17:20Třinec-Sparta 5:4P
28. března 2015 15:00Třinec-Sparta 6:2
1. března 2015 18:20Sparta-Třinec 6:5
18. ledna 2015 15:00Třinec-Sparta 5:4
30. listopadu 2014 17:00Sparta-Třinec 4:1
17. října 2014 17:20Třinec-Sparta 1:2
2. února 2014 15:00Třinec-Sparta 5:4
26. prosince 2013 15:10Sparta-Třinec 4:0
13. listopadu 2013 18:20Třinec-Sparta 3:2N
27. září 2013 18:30Sparta-Třinec 8:3
20. března 2013 17:00Třinec-Sparta 5:0
18. března 2013 19:10Sparta-Třinec 3:1
16. března 2013 17:00Třinec-Sparta 6:3
13. března 2013 18:30Sparta-Třinec 5:4N
12. března 2013 18:15Sparta-Třinec 3:4
9. března 2013 17:00Třinec-Sparta 3:4N
8. března 2013 18:15Třinec-Sparta 4:0
1. února 2013 17:00Třinec-Sparta 4:5
22. prosince 2012 17:00Sparta-Třinec 4:2
4. listopadu 2012 17:00Třinec-Sparta 6:1
27. září 2012 18:10Sparta-Třinec 3:4
17. února 2012 18:10Třinec-Sparta 2:5
5. ledna 2012 18:10Sparta-Třinec 5:4N
20. listopadu 2011 17:00Třinec-Sparta 1:5
9. října 2011 17:00Sparta-Třinec 3:2N
23. ledna 2011 17:00Sparta-Třinec 3:5
12. prosince 2010 17:00Třinec-Sparta 1:5
2. listopadu 2010 18:00Sparta-Třinec 0:3
26. září 2010 17:00Třinec-Sparta 5:3
5. února 2010 18:00Sparta-Třinec 2:1P
27. prosince 2009 18:10Třinec-Sparta 1:2N
1. listopadu 2009 17:00Třinec-Sparta 3:6
27. září 2009 17:00Sparta-Třinec 2:5
23. ledna 2009 17:00Třinec-Sparta 2:1
12. prosince 2008 18:00Sparta-Třinec 5:4P
24. října 2008 18:00Sparta-Třinec 2:3P
19. září 2008 17:00Třinec-Sparta 2:4
17. února 2008 0:00Sparta-Třinec 0:3
6. ledna 2008 0:00Sparta-Třinec 5:2
25. listopadu 2007 0:00Třinec-Sparta 3:5
14. října 2007 0:00Třinec-Sparta 2:0