Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Kontumace: Barinka v Kladně nesměl hrát

Jako by se hokejový útočník Peter Barinka rozdvojil. Ve 40. kole hrál totiž za dva týmy. Nejprve si 27. listopadu připsal asistenci jako hráč Zlína při výhře 4:2 nad Spartou. Podruhé ve 40. kole bojoval za Třinec proti Kladnu. Marně, jeho tým prohrál 0:3. Ale hlavně: Barinka vůbec hrát neměl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

kostakurta

Pravidlo
Pravidlo má svou logiku. Hypoteticky (i když je to přitažené za vlasy): Mužstvo A bojuje na dálku o postup do play off s mužstvem B. Svůj zápas vyhraje, ale potřebuje, aby zároveň mužstvo B klíčový zápas prohrálo. Jelikož se z tech. důvodů zápas nedohrál a byl odložen na pozdější termín, A poskytne svého nejlepšího hráče soupeřům proti B.
Jasně, že je to blbost a našly by se vychytávky třeba kolem přestupů. Ale to pravidlo z hlediska férovosti má přesto svou logiku a vedoucí jsou od toho, aby si to hlídali. V NHL se na kola nehraje a navíc některé týmy z rozdílných konferencí se v ročníku základní části ani nepotkají!
0/0
12.1.2008 12:19

brej den, pánové

Pamatuju
Pamatuju, jak jednou hrály Vítkovice s Havířovem, HAV dal goal a pak najednou časoměřiči zjistili, že ten kdo ho dal, není v zápise. Goal neplatil, hráč vynadal vedoucímu mančaftu přímo na střídačce, prásknul hokejkou a šel do kabin... A hrálo se dál...
0/0
12.1.2008 10:26

ppc1500

lidi, klid!
Jak tady čtu některé příspěvky.. no comment! Nadáváte jeden druhému do idiotů, blbců a různě? Copak máte fakt tak malé ego, že si ho musíte honit tady, na diskusi, a k tomu anonimně? Aleš Mach udělal chybu a postavil se k tomu jako správný chlap: neokecával to a vinu uznává. Má dostat nějaký trest a je to. Nemyslím si, že se stala nějaká závratná událost. Každý udělá někdy nějakou tu chybu, někdy jsou důsledky velké, jindy zanedbatelné. Ale že bych kvůli tomu musel nadávat ostatním, že jsou idioti, to ani ne.
0/0
12.1.2008 9:58

tappat

rekl bych ze ta kontumace mela prijit
pokud by kladno neuhralo tri body. Takhle vyhralo 3:0 a kontumace je zbytecna, hraci kladna akorat prijdou o body (teda myslim)... ale jinak je to jasny pravidlo a ma svuj smysl, takze vy, co tu nadavate jaka je to blbost, tak si uvedomte ze to je chyba jen a jen trince, nikoho jinyho.
0/0
12.1.2008 9:45

brej den, pánové

Re: rekl bych ze ta kontumace mela prijit
V článku se píše, že hokejistům statistiky zůstanou.
0/0
12.1.2008 10:23

tappat

Re: Re: rekl bych ze ta kontumace mela prijit
pak je to ok...
0/0
12.1.2008 10:27

brej den, pánové

Re: Re: Re: rekl bych ze ta kontumace mela prijit
Nejvíc by to asi štvalo Orcta :-) A Hornu :-)
0/0
12.1.2008 10:29

Stuntman Mike

Re: rekl bych ze ta kontumace mela prijit
v NHL mají někteří hráči odehraných za sezonu i 86 zápasů, evidentně to tam nevadí ;-)
0/0
12.1.2008 11:18

pawn

Re: Re: rekl bych ze ta kontumace mela prijit
Protože tam nemají kola, ale hrajou si jak chtějí.
0/0
12.1.2008 12:18

kostakurta

Re: Re: Re: rekl bych ze ta kontumace mela prijit
Až tak zase ne. V divizi a v konferenci mají plán. Mimo konferenci hrajou tolik zápasů, kolik se do limitu vlezou. Takže s někým hrajou jen venku a doma je přivítají až další ročník základní části.
0/0
12.1.2008 12:25

No.36

A co Bokroš???
Při téhle příležitosti mě napadá, jestli by neměl být kontumovaán taky zápas Vítkovic (i když prohrály...), protože pokud je problém, že hrál ve 40.kole Barinka za Zlín, tak Bokroš tam stál na střídačce.  A kouč jako může v jednom kole vést dva týmy?
0/0
12.1.2008 9:41

gasparru

Re: A co Bokroš???
Asi jsi přišel na něco co možná bude mít dohru, pač v zápisu utkání se trenér uvádí též.
0/0
12.1.2008 10:42

pawn

Re: A co Bokroš???
Bokroš se na to ptal, a to nařízení se týká jen hráčů.
0/0
12.1.2008 12:19

kostakurta

Re: A co Bokroš???
U trenéra to nehraje takovou roli. Těžko by se dalo zabránit vlivu. Nakonec by si sednul totiž buď za střídačku nebo by mohl koučovat třeba přes vysílačku. Anebo by ho napsali na zápis jako kustoda. To by byla fraška.
0/0
12.1.2008 12:32

Já, Claudius

Totální kocourkov
Naprosto nesmyslné rpavidlo. Proč se má taková pitomost hlídat?
0/0
12.1.2008 7:17

Jen Aby

Re: Totální kocourkov
naprosto idiotský kouč, který si dodržení tak primitivního pravidla nepohlídá
0/0
12.1.2008 9:33

danow

no a
v basketbalové lize už druhou sezonu po sobě tohle proběhlo a nic. Myslím, že se až tak moc nestalo ani kdyby Kladno prohrálo.
0/0
12.1.2008 1:41

bret1212

.
stráty???? to psal kdo, prvňáček?:))) Asi se na idnesu ještě slaví to 10.výročí:))))
0/0
11.1.2008 23:04

zeto

Nooo....
nedělal bych z toho drama. Stane se, stejně prohráli a vsadím boty, že rozdíl ve skore 2 góly nebude hrát žádnou roli. Jo kdyby vyhráli, tak by to bylo blbý.
A navíc to zřejmě nebyl úmysl, což se v jiných soutěžích říct často nedá.
0/0
11.1.2008 22:59

nekup42

konzumace :-)
No, člověk by skoro řekl, že se to může stát, že se zapomene: No ale zrovna v tomto kole, kdy se x-krát probíralo, že Altrichter nemůže hrát ze stejného důvodu?? Zde je možné zvolat jediné. PANENKO podserpenská, vidíš TO?
0/0
11.1.2008 22:50

beta.karoten

Re: konzumace :-)
přesně tak, taky mě napadlo, jak je možné, že nikdo s Třince nečte noviny. navíc nejde o stejné kolo, ale o stejný zápas
0/0
12.1.2008 11:01

QT1

Re: Re: konzumace :-)
Ještě čekám, když někdo přijde s tím, že to je komplot APK proti moravským týmům... Ale k věci - u Alťáka to každý tým zkoumá velmi pečlivě, možná sám Alťák, protože ten už letos vystřídal dost týmů a předehrávek pár bylo :-) Navíc o tom, že Alťák už párkrát letos nenastoupil, protože dřív hrál předehrávku, o tom už se psalo, takže nechápu, proč si to u toho bývalýho zlínskýho Pljuščenka nepohlídali. Stát se to ve Vítkovicích, tak je mi to naprosto jasný. Já osobně myslím, že Barinka o tom moc dobře věděl, jenom je holt naučenej zkoušet, co mu ještě vůči pravidlům vyjde.
0/0
12.1.2008 13:31

Petronius 41

No, aspoň si zahrál, chlapec
Dobrá hláška: "No, aspoň si zahrál, chlapec," poznamenal Mach hořce... Vzal to jako chlap na sebe , snad nebude mít problémy, stejně 3:0 prohráli...
0/0
11.1.2008 22:29

Tryskoprd

Re: No, aspoň si zahrál, chlapec
Prohráli, páč jim během zápasu docvaklo, (telefonem), že je to stejně v háji.
0/0
11.1.2008 23:39





Najdete na iDNES.cz