Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Šlégrův gól: měl sudí přerušit hru, či ne?

I když nezažil povedený návrat, protože jeho Slavia prohrála s Litvínovem, po zápase se usmíval. Největší radost měl z přivítání, které mu připravili fanoušci. "Úplně mě překvapili, když vytáhli tu obří sedmnáctku a křičeli moje jméno," děkoval hokejový obránce Jan Novák. "Jenom je škoda, že jsem se jim neodvděčil vítězstvím."

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

VláďaK

sešívané
fňukání
0/0
2.2.2008 19:40

Maminka-Ti-posílá-vejce

NHL :statistika
V sezoně 2007-2008 nejčastěji přerušil hru Jaromír Jágr. Kdykoli vylezl na led, jeho mužstvo dostalo goal.
0/0
2.2.2008 12:53

hamin

Hra nebyla prerusena spravne
Tentokrat rozhodci chybu neudelal. Hra prerusena byt nemela. Skoda ze nekteri hokejiste v extralize neznaj ani zakladni pravidla...
0/0
2.2.2008 11:12

VláďaK

Re: Hra nebyla prerusena spravne
To není o pravidlech,ale o tom že je v lize zvykem,že se píská a ovlivňuje pro slávii a tohle tak nebylo,tak si sešívky stěžují.
0/0
2.2.2008 19:42

matysek-k

Re: Hra nebyla prerusena spravne
je to spíše o tom, jak jsou u nás rozhodčí pískat. Je zvykem písknout po prvním kontaktu protihráče s pukem
0/0
4.2.2008 9:18

david.ledvinka

Blbost
...tak já na tom utkání byl, navíc jsem si zmíněný okamžik pouštěl na hokejzive.cz a důvod k přerušení hry jsem ani jednou neviděl.
0/0
2.2.2008 10:17

petr-pavel

Slavia prohrála,
protože ji rozhodčí zase ublížil
0/0
2.2.2008 9:56

ChristoperCClyse_

Re: Slavia prohrála,
Nefňukej pořád,ty nulo
0/0
2.2.2008 10:06

petr-pavel

Re: Re: Slavia prohrála,
 já ... to spíš Zero Novák
- Pak však vzpomněl moment, který rozhodl utkání.
V čase 49:55 napálil v signalizované výhodě puk Šlégr a Litvínov se ujal vedení 2:1. "Tam ale rozhodčí přehlédl, že se puk dostal ke Šlégrovi od Petra Kadlece. Měla být přerušena hra," upozornil Novák. -
0/0
2.2.2008 11:29

sisihul

Šlégr
Litvínovu výhru přeju ale šlégr si to zdůvodnil podivně...k odpálení kotouče je totiž nutné mít jej v plném držení, takže myslím není co řešit a hra měla být přerušena.
0/0
2.2.2008 9:33

kriwan

Re: Šlégr
Podivej se na to ještě jednou - on prostě nazdařbůh plácnul a trefil puk, takže za tohle se nepřerušuje.
0/0
2.2.2008 11:29

jbrucek

Re: Re: Šlégr
No nevim, ale co tak občas hokej sleduju, tak mi přijde, že stačí aby se toho puku někdo jen dotkl a už píská... Ale třeba se mýlim...
0/0
2.2.2008 11:52

QT1

Re: Re: Re: Šlégr
Ty se nemýlíš, tohle u nás někteří rozhočí pískají. Mýlí se ale ti rozhodčí, protože pravidla hovoří jasně - bránící hráč musí mít puk pod kontrolou. I kdyby Kadlec puk zastavil, srovnal, vyhodil a Šlégr to zachytil ještě ve třetině a vystřelil, tak se gól uzná. Podle pravidel i metodického výkladu. Pukem pod kontrolou se myslí, že Kadlec puk zastaví a buď s ním popojede, nebo naznačí, že může hrát, nikoliv že puk odpálí.
0/0
2.2.2008 12:12

tmx

Re: Re: Re: Re: Šlégr
Hele, no flame, ale v pravidlech je psáno "...puk získalo do svého držení, má jej pod kontrolou nebo jej úmyslně zahraje hráč nebo brankář soupeřova družstva, anebo je puk zašlápnut", takže myslím, že nemáš tak úplně (nechci říct, že vůbec :D ) pravdu. Tady jde o úmyslné zahrání puku, tj. to tvoje "odpálení", to se hned píská.
0/0
2.2.2008 12:32





Najdete na iDNES.cz